Castiga un CD cu ultimul album 30 Seconds to Mars!

405 vizualizări

Maximum Rock Magazin va ofera sansa sa castigati un CD cu cel mai nou album al celebrei formatii americane 30 SECONDS TO MARS, pe care vom avea ocazia sa o vedem live in concert la Bucuresti, pe data de 5 iulie.

30 STM se va afla pentru prima data in tara noastra. Cea mai recenta lansare a trupetilor se numeste „Love Lust Faith + Dreams” si contine hit-uri ca „Up In The Air” si „City of Angels”.

Nu rata ocazia sa intri in posesia acestui CD, pus la dispozitie de GetMusic.ro.

Urmeaza pasii pentru a te inscrie la competitie.

1. Da LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la aceasta trupa.
3. Dai SHARE pe FB  la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Va puteti inscrie la concurs pana pe data de 03.03.2014 inclusiv. Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 04.03.2014.
**********
CASTIGATOR: Fericita castigatoare a CD-ului este FRANKIE MARIA! Felicitari! Castigatorul a fost extras prin tragere la sorti. Va multumim tuturor si va asteptam sa mai participati!

Maria va fi contactata prin mesaj pentru a intra in posesia CD-ului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*