Cele mai neobrazate zvonuri despre rockeri: Groupiedirt dezvaluie secrete puse sub cheie

366 vizualizări

Rockerii au fost mereu subiect de barfa in randul fanelor lor. Este greu sa nu fie asa, din moment ce avem de-a face cu niste oameni care au construit o adevarata ideologie in jurul conceptului „SDRR” (sex, drugs, rock’n’roll).

Asadar, nu este de mirare ca zvonurile zboara iar tinerele chicotesc. Acest lucru se intampla mai des pana in anul 2002, perioada in care a existat site-ul Groupiedirt.com, considerat cea mai mare revista rock „neoficiala” si obraznica, dedicata femeilor.

Pe Groupiedirt.com puteai sa citesti despre obiceiurile sexuale ale muzicienilor tai favoriti, informandu-te inaintea concertului ce pasiuni are fiecare artist, asa incat, la momentul intalnirii, sa fii super-pregatit(a)!

De curand, Buzzfeed.com a readus in lumina „reflectoarelor” continutul site-ului, prezentand un articol licentios pe care il reproducem de dragul amuzamentului. Desi Groupiedirt.com a disparut, locul sau a fost luat de Voy: Rock Groupie, care este inca activ!

* Atentie: Acest text este un pamflet bazat pe informatiile oferite de Groupiedirt.com, citat de Buzzfeed.

Trent Reznor de la Nine Inch Nails

Potrivit asa ziselor groupies care l-au intalnit, Trent este un fan al…jucariilor sexuale si are tendinta sa vorbeasca foarte mult despre mama lui. Se pare ca muzicianului ii place sa fie provocat de catre o „dominatrix”.

Dave Mustaine de la Megadeth

Desi mastermind-ul din spatele formatiei Megadeth este dur pe scena, el a fost etichetat drept un tip iubaret, sensibil si dragalas de groupies. Hmmm..talk about ruining your reputation!

Johnny Rotten de la Sex Pistols

Potrivit Groupiedirt si Buzzfeed, Johnny le dispretuieste pe groupies, fiind devotat sotiei sale. Desi acum nu se mai pune problema sa fie abordat de destrabalatele groupies, acestea sunt avertizate ca, daca vor sa evite sa fie respinse intr-un mod foarte crud, trebuie sa faca pasi atunci cand il vad pe Johnny!

Lars Ulrich de la Metallica

Descris de sugubatul site drept adeptul tehnicii „wham, bam, thank you m’am”. Restul este istorie.

Jonathan Davis de la Korn

Se spune despre Jon ca este egoist si ca se plange tot timpul, avand comportamet de diva si nearatandu-le tinerelor groupies respect!

Chris Isaak

Despre Chris se zvoneste un lucru tare neortodox, despre care doar Marilyn Manson a vorbit liber, atunci cand a marturisit ca a vrut sa-si scoata doua coaste pentru a putea sa-si ofere singur o felatie. Ei, potrivit Groupiedirt, Chris nu ar avea nevoie de aceasta interventie chirurgicala. What a wicked game!

Billie Joe Armstrong de la Green Day

Malitioasele groupies n-au decat cuvinte urate de spus despre Billie Joe care, se pare, nu este un Rocco Siffredi al punk rockului…

Johnny Rzeznik de la Goo Goo Dolls

Johnny este, se pare, un adevarat gentleman si se poarta foarte frumos cu simpaticele adepte ale party-ului din backstage.

Phil Collen de la Def Leppard

Potrivit zvonurilor, confirmate de Phil insusi, in 1999, baietii din Def Leppard au facut un concurs. Cel care reusea sa convinga cat mai multe groupies sa faca sex anal castiga un premiu constand in foarte mult alcool. Invingatorul? Phil Collen!

Glenn Danzig

Fetele care au ajuns cu ganduri mari in backstage la un concert Danzig au plecat dezamagite. Se pare ca Glenn este un tip prea decent ca sa se incurce cu „asa ceva”. Cel putin asa spune Groupiedirt.com, care il descrie pe artist ca fiind „ciudat” si „rece”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*