Changing Skins canta in Club Control. Intrare libera!

Marti, 19 martie, CHANGING SKINS revine pe scena din Control, dupa un turneu de promovare al albumului lor de debut. Live performance-ul trupei alternative este urmat de un party energizant animat de o oferta la bar mai mult decat atragatoare: 50% discount la orice produs, dupa ora 22.00.

Party on!

Intrare libera.
Fb event.
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Changing Skins este o trupa rock bucuresteana, adepta a sonoritatilor alternative. Procesul componistic a inceput inca din primavara lui 2010, avand la baza idei semnate de Stefan. In octombrie 2011, trupa isi marcheaza intrarea pe scena rock cu o prima aparitie live care atrage dupa sine invitatia de a concerta in diverse cluburi din Romania alaturi de nume precum: Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares etc.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip pentru piesa “Ain’t Worth It”, locul 5 in finala concursului GBOB Romania, cat si promovarea piesei “Ain’t Worth It” in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla, unde resuseste sa se mentina printre primele trupe din top.


Inceputul lui 2012 aduce noi concerte Changing Skins, participarea in cadrul turneului Dracula Revolution precum si realizarea unui clip foarte incitant pentru piesa “Deeper and Deeper” de pe primul material discografic. Desi videoclipul “Deeper and Deeper” a fost restrictionat de catre youtube pentru persoanele sub 18 ani, a reusit sa stranga peste 6.000 vizualizari in mai putin de o saptamana. Cu un talent evident pe zona vizualurilor, Changing Skins se mandreste cu prezentarea facuta de
celebra revista britanica NME pentruvideoclipul „Baby” (piesa inregistrata in cadrul finalei concursului GBOB Romania 2011) pe site-ul revistei.