Rock Wheel Moto Festival aduce pe scena cele mai in voga formatii romanesti

297 vizualizări

Prima editie a festivalului moto Rock Wheel va avea loc in perioada 27-29 septembrie, la Comana, pe aerodromul Clubului Moto Fly.

Spatiul mare al aerodromului s-a dovedit a fi mai potrivit decat cel de la Buftea, asa incat organizatorii vor pune la dispozitia publicului si mai multe activitati. In plus, zona are potential turistic.

Festivalul, organizat de Asociatia Moto Incepatori si woobicha.ro, se va desfasura intr-un spatiu de 18.000 metri patrati, cu loc pentru parcare si campare, zona de concursuri si demonstratii, prezentare si vânzare de echipamente si accesorii, baruri, mese, scena si dans.

Motociclistii din intreaga tara (si nu numai) sunt asteptati la distractie, indiferent de genul de motocicleta sau de nivelul de experienta.

Obiective

Printre temele principale ale festivalului Rock Wheel se afla inlesnirea contactului incepatorilor cu lumea moto si imbunatatirea sigurantei rutiere si a responsabilitatii sociale.

Activitati

Se vor organiza si concursuri, in care cei care doresc isi vor putea etala abilitatile de pilotaj pe motocicleta personala – mers incet, slalom si burnout. Si motocicletele devin vedetele in concursurile care premiaza cea mai frumoasa si cea mai zgomotoasa motocicleta. Pentru concursurile de burnout si zgomot, firme specializate vor asigura pneuri adecvate si masuratori sonometrice.

Spectacolul va fi asigurat de demonstratiile de stunt riding si motocros, efectuate de specialisti ai acestor discipline.

Atât sâmbata, cât si duminica se vor tine cursuri de prim ajutor deosebit de utile pentru motociclisti, unde participantii vor primi explicatii detaliate de la personal calificat si vor putea exersa tehnici si manevre care le-ar putea salva viata atât lor, cât si colegilor de drum.

In prima parte a zilei de sâmbata, motociclistii sunt asteptati sa doneze sânge in scopuri caritabile. Recoltarile vor fi facute de Asociatia React, care va aduce la fata locului un car mobil de recoltare de ultima generatie.

Pe intreg parcursul festivalului, motociclistii prezenti vor putea profita de ofertele distribuitorilor de motociclete noi si second-hand, echipamente, accesorii si consumabile moto, precum si ale atelierelor de service moto in zona de expozitie.

LINEUP

Sâmbata seara distractia va fi asigurata de concerte ale formatiilor consacrate deja in rândul motociclistilor:

· Changing Skins (headliner)
· First Division
· 9,7 Richter
· S.I.T.A.
· I’m The Trip
· Halo.

Festivalul, organizat de Asociatia Moto Incepatori şi woobicha.ro, se va desfasura intr-un spatiu de 22.000 metri patrati, cu loc pentru parcare si campare, zona de concursuri si demonstratii, prezentare si vânzare de echipamente si accesorii, baruri, mese, scena si dans.

Asociatia Moto Incepatori asteapta toti motociclistii actuali sau viitori la Comana, pe 27-29 septembrie!

Rock Wheel Moto Festival – Eveniment creat de Moto Incepatori (www.motoincepatori.ro) şi Woobicha (www.woobicha.ro) cu sprijinul Clubului Sportiv MOTO FLY RO si sustinerea Primariei Comana.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*