Changing Skins sarbatoreste 3 ani de activitate printr-un concert aniversar

Formatia bucuresteana CHANGING SKINS sarbatoreste 3 ani de activitate printr-un concert aniversar special, ce va avea loc pe data de 21 noiembrie 2014, in Clubul Taranului, din Bucuresti.

Momentan, formatia este ocupata cu munca la viitorul disc, al carui nume nu a fost inca dezvaluit. Acesta este follow-up-ul materialului „Changing Skins„, lansat in 2012. Deja fanii au avut ocazia sa asculte live cateva melodii de pe noul album, in cadrul concertelor oferite de trupa.

„Changing Skins” a reprezentat o gura de aer proaspat pentru scena alternativa locala, avand parte de o receptie exclusiv pozitiva din partea fanilor si a criticilor de specialitate. Pe album s-au regasit si numeroase hituri, care au fost difuzate la radio si care au beneficiat si de videoclipuri, promovate la TV. „Baby”, „Ain’t Worth It” si „Deeper and Deeper” au fost favoritele ascultatorilor si au deschis apetitul pentru un gen dinamic, eclectic si savuros de rock.

Cu viitoarea lansare, Changing Skins doreste sa isi consolideze pozitia de formatie de capatai a scenei autohtone si urmareste sa le ofere fanilor, si nu numai, inca o doza de muzica puternica, fara inhibitii, numai buna de un wild-party. Mai multe detalii despre album in curand! Pana atunci, ascultati Full of Dirt” si vizionati videoclipul mai jos.

Cu ocazia implinirii celor 3 ani de activitate, formatia va sustine un concert si la Braila, pe data de 25 octombrie 2014, in Understage Music & Pub.

Informatii referitoare la pretul biletelor, precum si la invitatii speciali care vor canta alaturi de Changing Skins pe 21 noiembrie vor fi oferite in cel mai scurt timp!

Facebook Changing Skins

Facebook Event


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*