Changing Skins – Pregatiti pentru lansarea primului material discografic

Trupa bucuresteana CHANGING SKINS va lansa primul material discografic intitulat „Changing Skins” sambata 13 octombrie 2012 (ora 20.00) printr-un concert in clubul The Silver Church din capitala.

Pentru formatie zilele trec din ce in ce mai greu, cu repetitii lungi la sala si pregatirea in cele mai mici detalii a evenimentului, astfel incat concertul de lansare sa fie unul demential, dar si cu emotia lansarii primului material discografic Changing Skins.
Changing Skins isi va face „incalzire” pentru lansarea albumului pe scena NorokOktoberfest (in data de 29 septembrie), eveniment ce va avea loc in cadrul festivalului Berii Bavareze, la Restaurantul „Garden Club”  (langa Reprezentanta Mercedes).
 
Horatiu – voce: „Abia astept sa tin in mana CD-ul. Am discutat cu managementul nostru foarte multe despre produs si speram ca va fi pe placul tuturor. Formatul digipak ni s-a parut cel mai adecvat pentru acest prim material Changing Skins pe care il veti putea cumpara in premiera chiar la lansare. Albumul incheie un capitol foarte important pentru noi si speram sa fie urmat de cat mai multe concerte de promovare. Dupa acestea, de fapt in paralel, ne vom apuca deja de lucru pentru urmatorul material (sa va spun un secret: deja ne-am apucat)”.
 
Stefan – chitara: „Acest album reprezinta finalul unei etape muzicale, a unui proces creativ inceput cu trei ani in urma. Este primul album Changing Skins cat si primul album pe care reusesc sa-l duc la bun sfarsit si care urmeaza sa vada lumina zilei si sa ajunga la urechile iubitorilor acestui gen muzical. Cred ca acest album este foarte versatil iar cele 10 piese surprind bine starile emotionale si diversele perioadele din vietile noastre in care au fost scrise”.

Adi – bas: „Acum un an ma intalneam pentru prima oara cu Horatiu si Stefan in fata la Mac in unirii (sic!) sa punem tara la cale. 10×100 de beri mai tarziu suntem ca intr-o familie si vreau sa le multumesc colegilor de trupa in primul rand. A trecut o groaza de timp de cand cantam in liceu sau facultate cu Costi, Vic, Calin, Iovanu, John sau Cipanu si prea multi ani de la primul album lansat tot cu Nelu -Promusic Prod. (sic!). Sunt insa si azi la fel de „disperat” dupa muzica pe care o cant, Ruxi (sotia) poate sa confirme 🙂 Va asteptam la lansare!”

Raluca – tobe: „Abia astept sa tin in mana acest album dar sa-l si ascult, mai ales ca  pentru mine ultima piesa inregistrata o sa fie o surpriza ( piesa pe care o vom canta in cadrul evenimentului de lansare pentru prima data) . Fiind si primul album la care am lucrat alaturi de colegii mei, ma face bucuroasa sa va prezint sarea si piperul trupei ce poate fi auzit pe CD. Va asteptam pe toti la lansare!!!”.


„Changing Skins” va fi lansat in varianta CD-digipack, include 10 piese si doua videoclipuri, iar distributia in tara va fi asigutara de A & A Rec.
 

Tracklist-ing „Changing Skins”:
1. Ain’t Worth It
 2. Baby
 3. Use Me
 4. Lady Hoax
 5. Deeper And Deeper
 6. The Friday Night Anthem
 7. Fragile
 8. Perfect Foes
 9  Hot Core
10 The Road
11. Ain’t Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

Changing Skins este o trupa bucuresteana care prezinta publicului un nou curent muzical intitulat pop’n’roll, o combinate intriganta de electro, alternative-rock, pop si rock’n’roll si este compusa din
 
Changing Skins:
Horatiu Ghibu – voce (ex: Briefcore, Klon, Rain District)
Stefan Mustata – chitara, programming (ex: Frozen Dusk)
Adi Cotoara – bas (ex: Lotul National De Hardcore)
Raluca Pascaru – tobe (ex: Loredana Groza)
 
Changing Skins, o trupa care face o revolutie sonica in ritmuri de electro-rock” (Romania Libera)
”…
trupa care a crescut intr-un an cat altii-n 10!” (MTV – Alternative Nation)
Changing Skins este una dintre cele mai bune formatii din noul val al muzicii underground” (Metropotam.ro)
”Changing Skins, o trupa bucuresteana proaspata care abordeaza un hard-rock sanatos si cinstit, fara multe fasoane, cu oaresce influente din epoca nouazecista americana” (www.hypestreet.ro)


Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate, in ziua concertului de la intrarea in locatie, la doua preturi:
– bilet normal: 15 lei
– bilet special pentru fani: 25 lei (include 1 CD + 1 afis color 50/70cm)

In cadrul acestui eveniment pot fi achizitionate CD-uri la pretul de 20 lei (afis gratuit inclus)

Pentru fanii din alte localitati care nu ajung la lansarea albumului de pe 13 octombrie de la The Silver Church, formatia a pregatit un pachet special.
– CD cu autograf + afis color cu autograf + sticker, toate acestea la pretul de numai 25 lei + 12 lei taxele postale
Acesta se poate achizitiona prin comanda si plata in avans pana la data de 15 octombrie 2012. Dupa aceasta data CD-urile si afisele nu mai contin autografele formatiei. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa promo@promusicprod.ro si vor primi toate detaliile necesare achizitionarii pachetului special.

 

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*