Children of Bodom a ajuns in Franta

258 vizualizări

CHILDREN OF BODOM a ajuns in Franta si se pregateste pentru show-urile de acolo.

Formatia finlandeza, impreuna cu opening act-urile Medeia si Decapitated, vor sustine cateva giguri in Franta si in Elvetia.

Trupele vor poposi in Toulouse, Istres si Lausanne. Grupurile au inregistrat un videoclip nostim de prezentare pe care il poti urmari mai jos.

 

Pe 12 noiembrie 2013, CoB, Medeia si Decapitated vor canta in Romania, la Turbohalle, intr-un concert organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Afis-COB-2013-site-3

Apreciati drept una dintre cele mai bune formatii contemporane de metal (Metal Hammer, MTV), CHILDREN OF BODOM se intoarce la Bucuresti in 12 noiembrie 2013, in cadrul turneului „Halo Of Blood over Europe 2013” pentru un eveniment deosebit organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Evenimentul va avea loc la Turbohalle in Bucuresti, iar alaturi de CHILDREN OF BODOM vor urca pe scena DECAPITATED din Polonia si MEDEIA din Finlanda
 
Persoanele care achizitioneaza bilete din categoriile de preturi de 89 lei / 98 lei participa la o extragere la sorti pentru 10 + 5 pass-uri de meet & greet cu formatia COB si pentru 10 CD-uri “Relentless Reckless Forever” / „Blooddrunk”, material lansat in 2011 de catre finlandezii de la COB! ! Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: COB) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.

Premiile se ridica in ziua concertului, de la intrare, pe baza biletului castigator!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 1.000 bucati, la urmatoarele preturi:

89 lei – primele 150 de bucati (extragere 10 meet & greet-uri)
98 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 11.11.2013 (extragere 5 meet & greet-uri)
115 lei – biletele achizitionate in ziua concertului


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*