Children of Bodom au fost filmaţi pentru prima dată cântând alături de noul chitarist

160 vizualizări

Autor: Alin Motogna

După ce Roope Latvala a decis să părăsească Children of Bodom la sfârşitul lunii mai, părţile de chitară ritmică au fost preluate, cel puţin pentru moment, de Antti Wirman, fratele clăparului Janne Wirman.

Antti face parte, alături de fratele său, din formaţia Warmen, iar prima apariţie live în noua trupă a avut loc pe 30 mai, la Nosturi, în Helsinki.

Noul chitarist va continua să cânte în trupă pe perioada lunilor următoare, însă membri Children of Bodom au declarat că se vor gândi dacă îl vor coopta în mod definitiv sau vor face o altă alegere.

Totodată, formaţia finlandeză a anunţat lansarea celui de-al nouălea material discografic, intitulat I Worship Chaos. Acesta va apărea pe data de 2 octombrie, anul acesta, sub egida Nuclear Blast. Designul coperţii îi aparţine artistului Tuomas Korpi, în timp ce producţia este semnată Miko Karmila, cu care trupa a mai lucrat la albume precum Hallo of Blood, Hatebreeder sau Follow the Reaper.

Mai jos puteţi urmări primele filmări cu Children of Bodom alături de Antti Wirman, realizate pe 6 iunie, de către un fan, în timpul show-ului din Joensuu, Finlanda.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*