Chitaristul Onslaught va lipsi din turneul european ce tocmai a debutat

332 vizualizări
Chitaristul Andy Rosser-Davies de la trupa britanica de thrash metal ONSLAUGHT nu va lua parte la turneul european „Full Force” ca a inceput ieri (27 septembrie) la Dynamo in Eindhoven, Olanda. El este inlocuit temporar cu fostul chitarist Collapse, Allen Leigh Chambers. Printre datele afectate se numara si Romanian Thrash Metal Fest 2012 al carui headliner este chiar grupul englez.
Andy a comentat: „Cu mare regret va anunt ca nu pot intreprinde acest turneu din cauza unor circumstante personale inevitabile, le urez baietilor tot ce este mai bun si sunt sigur ca vor avea parte de niste momente extraordinare in lipsa mea.„.
In actualul turneu Onslaught va canta integral albumul „The Force” din ’86. Grupul a inregistrat de asemenea o noua versiune a melodiei clasice „Metal Forces” pentru includerea ca bonus track pe relansarea albumului din 1986 disponibil la AFM Records. Setul contine o coperta revizuita plus unele note scrise de Nige Rockett.
Rockett a declarat: „Este ceea ce fanii au cerut de la Onslaught de mult timp, asa ca exact asta le vom oferi! AFM va relansa albumul „The Force” in septembrie si mi se pare normal sa promovam acest material in viitoarele concerte. Vom canta intregul album in ordinea fireasca, precum si toate favoritele de pe celelalte patru materiale discografice. Cred ca va fi nebunie totala!„.
Onslaught va intra in studio la sfarsitul acestui an pentru a inregistra un nou album ce va fi lansat in primavara via AFM Records.
Onslaught l-a recrutat pe Michael Hourihan (Extreme Noise Terror, Desecration) pentru postul de la baterie in urma plecarii lui Michael Hourihan de anul trecut.
Al cincilea album Onslaught, „Sounds Of Violence”, a fost lansat in ianuarie 2011 prin intermediul AFM Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*