Chitaristul trupei Auðn povestește despre experiența turneului alături de Gaahls WYRD

611 vizualizări

Când vine vorba de  muzica black metal, ne place să luăm la întrebări diverse trupe, astfel că de curând am reușit să stăm de vorbă cu Aðalsteinn Magnússon, chitaristul trupei AuðnȘi pentru că islandezii de la Auðn (foto) au fost de curând plecați în turneu cu GAAHLS WYRD, ne-am gândit să aflam și despre cum a fost să cânte alături de o formație ca aceasta, iar dacă vreți să știți la ce să vă așteptați la concertul de pe 4 februarie din club Fabrica, iată ce ne spune acesta despre Gaahl:

Turneul a fost incredibil, toată lumea implicată a fost profesionistă și am fost tratați ca de la egal la egal. Trupele au fost într-o formă de zile mari și am dat totul din noi. Așteptați-vă ca Gaahl să pătrundă cu privirea lui emblematică până în adâncul sufletului vostru, în timp ce piesele sale legendare țin publicul în transă de-a lungul setlist-ului. Am văzut formația în fiecare noapte timp de două săptămâni și am fost impresionat de prestația lor […]”.

Întregul interviu cu Aðalsteinn Magnússon poate fi citit online aici.

Vă reamintim că GAAHLS WYRD va concerta în data de 4 februarie la club Fabrica din București, alături de RITUAL DAY (China) și UCIGAN (România).

Event: Gaahls WYRD, Ucigan & Ritual Day / Club Fabrica, Bucuresti

Biletele online pot fi achiziționate online exclusiv pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Presale (50 bilete): 49 lei  Sold Out!
Normal price (150 bilete): 59 lei
Acces (în seara evenimentului, în limita biletelor disponibile): 70 lei


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*