Christofer Johnsson (Therion) povestește despre criza actuală a civilizației europene

Aproximativ două săptămâni ne mai despart până la mult așteptatul concert THERION care va avea loc la București (club Quantic) în data de 11 martie!

Într-un interviu acordat site-ului www.maximumrock.roChristofer Johnsson ne-a povestit puțin despre perspectivele lui asupra transformării civilizației din următoarea perioadă, declarând, printre altele, următoarele:

„Ca orice altă civilizaţie, va dispărea sau va intra într-o fază depăşită sau se va transforma în ceva nou. Nu se pune problema „dacă”, ci doar „când”. Probabil că toate civilizaţiile din istorie au crezut despre ele că sunt culmea evoluţiei omenirii şi că toate culturile anterioare nu au fost decât etape care au dus la contemporaneitate, pe care o priveau ca pe chintesenţa civilizaţiei. […]  Civilizaţia nu a fost niciodată statică, este un ciclu constant al morţii şi renaşterii. Pare a fi în natura umană. Pare de asemenea în firea noastră să nu fim conştienţi de asta şi să participăm inconştient la nesfârşita repetiţie, fără să reflectăm deloc la noi înşine”

Mai multe informații despre acest subiect, noua operă rock „Beloved Antichrist”, dar și alte reflecții interesante ale „maestrului de ceremonii” Christofer Johnsson puteți citi în interviul care va fi disponibil online zilele acestea pe site-ul www.maximumrock.ro.

Therion va concerta la București în data de 11 martie în club Quantic, alături de Imperial Age, Null Positiv și The Devil.
Pentru acest concert mai sunt disponibile foarte puține bilete, acestea putând fi achiziționate online via www.AmBilet.ro la prețul de 95 lei sau 115 lei (în seara concerului, la intrare).

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv, The Devil / Bucuresti

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*