Concert Tenebres, Eternal Fire și Beauty and the Rat în Quantic (15 martie)

491 vizualizări

Comunicat de presă

Quantic și Free Riders te invită la un nou concert!

Trupa Tenebres ajunge din nou in Bucuresti cu ocazia lansarii albumului intitulat „Pain Eternal”. Invitatii speciali ai serii vor fi formatiile Eternal Fire (Melodic Black Metal – Bucuresti) si Beauty and the Rat  (Alternative Metal – Iasi).

Biletele sunt disponibile online pe www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
Pre-sale (până pe 14 martie)  15 lei 
Acces general  – 20 lei

Progam:
Open Doors: 19:00
Beauty and the Rat: 19:20
Eternal Fire: 20:00
Tenebres: 21:00

Reformata incepand cu octombrie 2013, trupa Eternal Fire abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonic si pagan. Primul material discografic – EP-ul „Beyond Frozen Streams” – a fost lansat in iunie 2015 si este format din patru piese reprezentative: „Defiled Graves”, „Northmen and the Sea”, „Winter Darkness” si „My Will to the Stars”.
Printre temele abordate se numara: natura, mituri si credinte stravechi, ritualuri de trecere, trairi si sentimente, legende.

Tenebres a luat nastere in iarna lui 2015 din cenusa a trei trupe. Trupa si-a inchegat sound-ul in jurul sonoritatilor black, gothic si doom metal pe care le subliniaza cu ajutorul clapelor si a violoncelului.
Tenebres a cantat in diferite orase ale tarii si a participat in festivaluri internationale, precum prima editie OSTRING, Artists of the Dark ( Sofia / Bulgaria), Revolution Fest si Rock’n’Iasi Outdoor si Indoor edition unde au lansat albumul fiind acompaniati de catre un cor si cvartet.

„Pain Eternal” contine 9 piese si a fost lansat independent de catre trupa in format CD si digital. Albumul a fost inregistrat in studioul trupei – Imperium Tenebrarum din Iasi -, iar mixul, masterul, cat si coperta de album, au fost facute de catre Dorian Black, chitaristul formatiei.

In anul 2017, Tenebres a lansat si primul videoclip oficial ce poarta numele albumului, videoclip care a atras atentia strainilor in special din Finlanda si Belgia, unde au fost publicate mai multe detalii despre trupa pe site-urile de stiri Metalliluola si United Rock Nations.

Aflata pentru prima oara in Bucuresti, trupa ieseana de alternative metal Beauty and the Rat a lansat acum doi ani albumul „Unborn”, discul fiind inregistrat in cursul anului 2015 la Studioul de Baza din Iasi. Mixarea si masterizarea au fost realizate atat la Studioul de Baza, cat si la Blue Cat Studio din Bucuresti, in perioada 2015-2016, inginer de sunet si producator fiind Vladimir Ivanov.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*