Clemens „Ardek” Wijers (Carach Angren) povestește despre piesa „Charlie” de pe ultimul album

781 vizualizări

CARACH ANGREN a lansat în vara anului 2017 un nou album intitulat „Dance And Laugh Amongst The Rotten”, un material care adună toată munca pe care trupa a realizat-o până acum.

Într-un interviu acoradat pentru ultimul număr al revistei Maximum Rock, Clemens „Ardek” Wijers povestește, printre altele, atât despre ultimul material discografic lansat, dar și despre una din piesele incluse pe acesta, și „Charlie”:

„ […] Charlie este o melodie în care povestim despre o fată care se joacă cu o tablă ouija. Ideea pe care am vrut să o descriem este aceea că oamenii tind să încerce lucruri pe care le consideră periculoase, care în același timp sunt terifiante și atractive, într-un fel.

Oamenii își asumă riscuri, exact ca fata din poveste. Ea se intersectează cu o forță numită Charlie și încearcă să fugă de aceasta. Nu este tocmai întâlnirea pe care și-ar fi dorit-o. Este prinsă, iar fantomele din jurul tablei ouija încep să își spună propriile povești. Vreau să menționez faptul că piesa „Pitch Black Box” nu are niciun sens la început, dar narațiunea se conturează treptat. În ultima piesă de pe album aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat cu fata: Charlie o ucide și îi reține sufletul.

De asemenea, aflăm că Charlie nu a fost de fapt eliberat din tabletă, ci s-a aflat într-o cutie neagră pe care fata a deschis-o cu o lună mai devreme. Ascultătorului i se pune apoi de către spirit întrebarea dacă a deschis cutia neagră înainte să asculte această melodie, iar astfel revelația se produce: cei care au cumpărat albumul sunt nevoiți să deschidă cutia neagră în care se află CD-ul, ocazie cu care demonul este eliberat, iar povestea se repetă […]”.

Mai multe lucruri interesante despre Carach Angren puteți citi în interviul din numărul 3 al revistei Maximum Rock, care poate fi comandat online (plată cu cardul) pe http://maximumrock.ro/magazin/, unde mai puteți comanda și celelalte două numere, încă disponibile. De asemenea, puteți beneficia de o ofertă la achiziționarea a două reviste, mai multe detalii puteți găsi la link-ul de mai sus.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*