Coma: lansare de single si videoclip in Club Colectiv, alaturi de Nava Mama si I’m The Trip

Pe 15 martie, riff-urile de chitara vor pune stapanire pe clubul Colectiv, iar rockerii bucuresteni vor invada locatia manati de curiozitatea starnita de un `DOCUMENT`.

`DOCUMENT`este numele celui mai nou single al trupei COMA, care va fi lansat in cadrul unui concert ce va culmina cu proiectia videoclipului creat pentru aceasta piesa. Seara de duminica, 15 martie, va debuta cu performance-ul tinerei trupe Nava Mama, din Cluj si a sibienilor I`m The Trip.

Facebook event

Intrare: 25 lei

Biletele se pot achizitiona in seara evenimentului de la intrare, sau in avans, online de pe iabilet.ro sau myticket.ro.

✦✧✦✧✦✧✦✧
✦✧✦✧✦✧✦✧

Coma, una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, s-a infiintat la inceputul anilor 2000.

In 2001, aparea deja „Somn”, primul album COMA, lansat sub semnatura casei de productie A&A Records. Piesele „Nu vreau fetito casa”, „In  mine in soapta”, „Stai” sau „Bruce Lee vs Vandam” aduc tanara trupa in atentia publicului si a presei de specialitate, fiind nominalizata in anul 2002 la sectiunea Best Alternative Band la Gala Premiilor Industriei Muzicale Romanesti.

In noiembrie 2006, COMA lanseaza al doilea album, „Nerostitele”, produs 100% independent. Videoclipul care a sustinut acest album a fost „Coboara’ma’n rai”, regizat de Marian Crisan. „Mai presus de cuvinte” este una dintre piesele de pe acest disc care s-a bucurat de o atentie speciala, datorita colaborarii cu un invitat special Bill Gould, basistul trupei Faith No More.

Anul 2008 aducea primul album unplugged „Coma light” – un album cu piese mai vechi reorchestrate si reinterpretate, promovat printr-un turneu prin toata tara si in Republica Moldova.

De-a lungul timpului, COMA si-a facut simtita prezenta in cluburile din intreaga tara si pe scenele celor mai importante festivaluri nationale precum Bestfest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timisoara, Artmania, Festivalul Snowboard la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov,  MotoRock la Ploiesti, etc.

COMA a cantat in deschiderea concertelor unor nume reprezentative ale scenei muzicale internationale precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More), Born from Pain, Skunk Anansie, Biohazard, Stick to your guns si urmeaza sa performeze pe aceeasi scena cu trupa icon americana Korn, pe 3 august la Arenele Romane.

 In 2015, COMA inseamna:

Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu aka DJ Hefe (scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).

COMA facebook

COMA youtube

Discografie:

 „Somn” (2001)
„Nerostitele” (2006)

„Coma light” (2008) – album unplugged

Single-uri:

„Semn”(2011)

„Vezi” ( 2012)

„Chip” (2014)

 DVD  – „At the movies”(2007)

✦✧✦✧
✦✧✦✧

Nava Mamă este un proiect nou, înfiinţat in martie 2013 in Cluj-Napoca, de către membrii a 3 apreciate grupuri clujene: Eugen Males (Fluturi pe Asfalt), Alexandru Prigoană (Alternative Quartet), Răzvan Tomi (Quantum Drive).

Proiectul clujenilor a luat naștere în urma unor sesiuni de „joacă” ale lui Alex şi Eugen, fără vreo intenţie iniţială de a susţine vreun concert. Simţind nevoia unui nou instrument, l-au invitat pe Iulian Matei, proaspăt absolvent al conservatorului, acesta alăturându-li-se cu pianul/clapa.

De aici, au început să se contureze câteva piese, toate compuse în sala de repetiţii, acestea fiind finisate/finalizate împreună cu Răzvan Tomi.

Deși este un proiect proaspăt, Nava Mamă reuşeste să se poziţioneze foarte bine pe scena muzicală alternativă, fiind bine primit mai ales de ascultatorii de post-rock.
Nava Mamă urmeaza sa isi lanseze primul album în primavera lui 2015.

Componența Nava Mamă este:
Eugen Males – voce
Răzvan Tomi – bas
Iulian Matei – pian
Alexandru Prigoană – tobe.

www.facebook.com/Navamama

✦✧✦✧
✦✧✦✧

I’m the Trip s-a format in mai 2012 din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ a carui influente principale vin din desert rock, punk si grunge. Formatia a debutat in Decembrie 2012, bucurandu-se de succes de la prima aparitie.

In Iunie 2014, I’m the Trip a deschis concertul lui Billy Idol de la Bucuresti si a cantat alaturi de nume reprezentative ale scenei alternative romanesti precum Partizan, Byron, Travka, Infected Rain, Touluse Lautrec,.

I’m the Trip sunt castigatorii concursului Maximum Rock – Suport Pentru Underground 2014 si Dynacord Cafe Music Talent 2014.

I’m the Trip inseamna:

Bass – Adi Seven / Chitara; Voce – Gabi B / Percutie – Adrian B. / Chitara – Gabriel S

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*