We Singing Colors si Dor Marunt concerteaza live in Club Control pe 12 martie

335 vizualizări

Joi 12 martie, o conjunctura astrala favorabila, dar imprevizibila aduce pe aceeasi scena trupele We Singing Colors si Dor Marunt, doua proiecte muzicale initiate de doi membrii ai trupei Amsterdams – Gufi si Hategan. Esti pregatitit pentru o aventura indie-pop?

Intrare: 10 lei

Facebook event

Sala Berlin – Club Control, Str. C-tin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

—————————————–
We Singing Colors este o trupa indie-pop din Bucuresti.

Primul album „”Made of wool, made of heavy metal” ” a fost lansat in aprilie 2014.

Trupa experimenteaza intotdeauna in ceea ce priveste locurile si felurile in care canta: de la intimitatea taxi-ului („Day for my eyes”), la atmosfera din padure („Say you’re mine”) si pana la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up si multe altele).

Pana in prezent, au avut peste 100 de concerte in orasele mari din Romania, in Chennai (India), Chisinau (Moldova) si Sofia (Bulgaria).

Membri: Andrei Hategan (voce, chitara acustica), Roxana Niculae (voce, clapa), Vlad Ionescu (tobe) si Narcis Axinte (bass).

Unele dintre piesele lor au fost intrat pe compilatii internationale de muzica (Music Alliance Pact: „Cantec de seara” si „There when you sleep”).

Altele au fost difuzate la radio-uri independente din Canada si Statele Unite ale Americii („Moscow” si „Good days, bad days”) sau au devenit coloana sonora in reclame din Romania si Georgia.

http://wesingingcolors.wix.com/band
https://www.facebook.com/wesingingcolors
http://www.youtube.com/user/wesingingcolors

Bandcamp: http://we-singing-colors.bandcamp.com/
Itunes: https://itunes.apple.com/us/album/made-wool-made-heavy-metal/id899732687
—— —- — — ——
Dor Marunt e o formatie de indie-pop din Bucuresti.

Dupa mai multi ani de cautari, in care ea a existat doar ca proiect in mintea chitaristului Andrei Ungureanu, trupa s-a format concret in 2013, cand i s-au alaturat Dragos Crifca (chitara bas), Bogdan Olaru (voce) si Cosmin Dumbrava (tobe).

In perioada urmatoare s-a conturat directia muzicala a trupei si au avut loc primele concerte in Bucuresti (Question Mark si B52 ).

In martie 2015 urmeaza sa fie lansat single-ul „La semnul tau” ( produs de formatie si Mihai Pop – Sysound).

„Este o piesa despre fericire. Mai exact, despre fericirea de a renunta la arme, pentru a porni in cea mai curajoasa aventura: calatoria inapoi, spre casa.” (Andrei Ungureanu)

In perioada imediat urmatoare, Dor Marunt intentioneaza sa promoveze single-ului prin lansarea unui videoclip si printr-o serie de concerte in Bucuresti si in alte orase. Albumul pe care cei patru il au in plan se va numi „Pipera in flacari”.

www.facebook.com/DorMaruntOficial

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*