Concert caritabil Jinjer + Crimena + For My Sins + Sin Under Skin

317 vizualizări

Cu totii stim povestile frumoase despre fratia grupurilor de rockeri, unitatea acestora si capacitatea lor de a se ajuta reciproc in momente delicate. Din nefericire, un astfel de moment, aflat la granita tragediei, ne uneste cu grupul JINJER.

Avem ocazia sa dovedim ca aceste povesti sunt mai mult decat atat, sunt o realitate.

Eugene Mantulin, tobarul formatiei Jinjer a luat parte in urma cu putin timp un accident in urma caruia a suferit, printre alte rani destul de grave, cu o fractura de coloana. Pentru a se recupera el are nevoie de mai multe operatii precum si de un tratament indelungat si costisitor. Trupa Jinjer din care acesta face parte, organizeaza turneul ”Back On Feet Tour’‘ pentru a strange sumele necesare recuperarii colegului lor de trupa.

Craiova vine in ajutorul lor si organizeaza in clubul Perdido Station pe data de 16 noiembrie un concert impreuna cu trupa craioveana Crimena precum si alti invitati care vor sa sprijine acest demers. De asemenea, la bar va fi prezenta si o urna pentru donatii unde cei care doresc sa ajute suplimentar o pot face. Toti banii stransi in seara respectiva vor merge catre fondul destinat recuperarii lui Eugene.

Donatia minima este de 10 RON!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*