Concert-eveniment Ad Hoc la Clubul Taranului

Sambata, 7 iunie, baietii de la Ad Hoc se intorc in Clubul Taranului din Bucuresti cu ocazia lansarii primului lor videoclip. Melodia aleasa este piesa care da si numele ultimului lor album – “Dezmat, licori si muzici medievale”.

Formatia Ad Hoc, trecuta prin multe avataruri și formule, este compusa din Sergiu “Corbu” Boldor (vioară, voce), Dan “Ursu” Olar (tapan), Elena Stoica (vioară), Igor Antoniuc (chitară) și Andrei Nagy (violoncel) si ofera publicului o alternativa muzicala inedita, de influente medievale.

Cei cinci “Ad Hoci” asteapta cu ochii limpezi si larg deschisi sa ajunga in toate colturile lumii si sa imparta “Dezmat, licori si muzici medievale” oricui va avea urechi sa-i asculte, minte sa-i inteleaga si picioare sa danseze pana la capat.

Pentru seara de sambata Ad Hocii si prietenii lor pregatesc un concert punk-acustic-folcloric-medieval “putin diferit”. Acesta va fi primul lor concert de punk medieval cu lansare de videoclip, visuals si afterparty.

Mai exact, impreuna cu ei vor canta Artan si Suedezu, membrii ai Partizan. Iar dupa concert vom mai zabovi in locatie pentru cateva ore impreuna cu Matze. Partea de imagine va fi asigurata de Misterix.

Toata distractia va incepe de la ora 19:00 iar pretul unui bilet este de 20 lei.

Facebook event: [aici]

Sursa: Comunicat de presa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*