Concert Testament la Bucuresti (Comunicat oficial)

Testament
473 vizualizări

Dupa ce in urma cu cateva zile Maximum Rock anunta in exclusivitate un concert Testament in Romania (stirea AICI), iara ca organizatorii au trimis urmatorul comunicat:

Pe 12 August, pentru prima dată în Bucureşti, legendara trupa Testament va susţine un concert de excepţie la Arenele Romane. Cunoscută ca una dintre cele mai populare formaţii americane de metal, Testament a fost printre primele trupe care a ajuns în mainstream, odată cu lansarea discului Big Four of Thrash. Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson şi vărul sau, vocalistul Derrick Ramirez , în anul 1983, în San Francisco Bay Area, activând iniţial sub numele de Legacy.

Toate ingredientele vitale care au făcut trupa Testament să exceleze vor fi prezente în super-show-ul de la Bucureşti: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile ameţitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe ( supranumit “ceasul atomic”) şi Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilităţile sale remarcabile la bas. Cu alte cuvinte, se anunţă o vara incendiară în care iubitorii de thrash metal vor fi răsplătiţi cu un concert exploziv şi plin de surprize.

Accesul publicului se va permite de la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţul de 92 RON.

Mai mult decat atat, Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la ARTmania Festival Sibiu 2014. Acestia vor avea parte de o reducere de 10 ron la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.

Sediul Eventim Bucuresti: Str.Polona, Nr.15, Sector 1;

Sediul Eventim Cluj: Stadionul Cluj-Arena (Casa de bilete a stadionului);

Sediul Eventim Timisoara : Str. Marasesti, Nr. 2 (Casieria Teatrului National Timisoara);

Sediul Eventim Ploiesti: Casa de Bilete a Stadionului Ilie Oana Strada Stadionului, Nr. 26.

Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014!


Acesta va fi al doilea concert Testament in Romania, dupa ce formatia a sustinut unul la festivalul Rockin’ Transilvania din 2012.

In acest moment sunt doua concerte Testament anuntate pentru data de 12 august: unul la Bucuresti si unul la Sofia, conform afisului de mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*