Cradle of Filth anunță concert digital

Cradle of Filth
293 vizualizări

Trupa britanică de metal extrem Cradle of Filth a anunțat un concert digital, un eveniment singular. În cadrul concertului, trupa va cânta albumul monumental din 1996, „Dusk…And Her Embrace.”

Concertul numit „The Infernal Vernal Equinox” va fi pe 20 martie 2022 la ora 11 a.m PST / 2 p.m EST / 7 p.m GMT / 8 p.m CET.

Ultimul lor album, „Existence Is Futile”, a fost lansat în octombrie 2021 și îl puteți asculta aici:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*