Cradle Of Filth lansează noul single She Is A Fire

Cradle Of Filth
Cradle Of Filth

În timp ce fanii Cradle Of Filth așteaptă cu nerăbdare follow up-ul LP-ului din 2021 Existence Is Futile, legendele metalului extrem conduse de celebrul lider Dani Filth au dezlănțuit un potop de proporții epice – primul lor album live, Trouble And Their Double Lives, urmează să fie lansat pe 28 aprilie 2023, prin Napalm Records. Este primul album live pe care formația îl lansează după mai mult de 20 de ani.

Înregistrat între 2014 și 2019 la diferite spectacole din SUA, Europa, Australia și nu numai, în timpul turneului mondial Cryptoriana, albumul servește ca o capsulă a timpului, înglobând atât energia live uluitor de intensă cât și istoria de renume a ultimei epoci Cradle Of Filth

Produs, mixat și masterizat de Scott Atkins la Grindstone Studios din Suffolk, Anglia, noul material live conține multe din piesele favorite ale fanilor, cum ar fi Nymphetamine (Fix) , Bathory Aria și Blackest Magick in Practice, plus două piese bonus și două piese complet noi, She Is A Fire și Demon Prince Regent. Ca urmare a anunțului cu privire la data lansării viitorului material, trupa a distribuit noul single, She Is Fire.

Filth spune despre piesa: „Această piesă originală de pe viitorul album, precum și Demon Prince Regent, au fost scrise după înregistrarea albumului Existence Is Futile și prezintă o punte perfectă, dar nu neapărat în strânsă legătură, între perioada în care lucram cu Nuclear Blast și următorul album care va fi lansat prin Napalm Records. Întotdeauna a fost gândit ca album dublu, așa că ne-am gândit să îngrămădim și acolo niște material original! Piesa în sine este despre epitomul pasiunii arzătoare, inspirația întunecată a iubirii și creatura care a aprins-o.”

Trouble And Their Double Lives track listing:
01. She Is A Fire (new studio track)
02. Heaven Torn Asunder
03. Blackest Magick In Practice
04. Honey And Sulphur
05. Nymphetamine (Fix)
06. Born In A Burial Gown
07. Desire In Violent Overture
08. Bathory Aria
09. The Death Of Love (bonus track)
10. Demon Prince Regent (new studio track)
11. Heartbreak And Seance
12. Right Wing Of The Garden Triptych
13. The Promise Of Fever
14. Haunted Shores
15. Gilded Cunt
16. Saffron’s Curse
17. Lustmord And Wargasm (The Lick Of Carnivorous Winds)
18. You Will Know The Lion By His Claw (bonus track)

Cradle Of Filth și pionierii groove metal Devildriver mai au doar câteva săptămâni până a se îmbarca în prima etapă a turneului lor din SUA, Double Trouble Live. Concertele vor fi deschise de trupele Black Satellite și Oni.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*