Dark Funeral – „Where Shadows Forever Reign” (piesă nouă)

297 vizualizări
Suedezii de la DARK FUNERAL au dezvăluit o piesă nouă: „Where Shadows Forever Reign”. Aceasta poate fi ascultată mai jos.

Noul disc va fi lansat în data de 3 iunie 2016, via Century Media Records. Albumul a fost înregistrat în Dugout Studios alături de producătorul Daniel Bergstrand și de inginerul de sunet George Nerantzis. Coperta discului, semnată de artistul grafic Necrolord, poate fi găsită mai jos.

Lord Ahrimanm, chitaristul formației, a declarat: „Dark Funeral s-a întors! Acest album este fără îndoială cel mai profesionist, tehnic, dinamic și epic album de până acum. Chiar dacă vă place black metal-ul sau nu, oricare dintre voi va găsi piese pe care le va savura în totalitate!. Fiecare element din album este combinat pentru a atinge o perfecțiune totală: muzica, versurile, coperta, producția.”

Acesta va fi primul material discografic alături de solistul Heljarmadr și de basistul Natt, care s-au alăturat trupei în 2014.„Angelus Exuro Pro Eternus” este ultimul album de studio al trupei, acesta fiind lansat în 2009.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*