Dave Mustaine a fost diagnosticat cu cancer la gât

797 vizualizări

Într-o postare pe contul său de instagram, vocalistul și chitaristul Megadeth, Dave Mustaine, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer la gât, dar și că deja a început tratamentul. Doctorii sunt siguri că are șanse de reușită de 90%.

View this post on Instagram

I’ve been diagnosed with throat cancer. It’s clearly something to be respected and faced head on – but I’ve faced obstacles before. I’m working closely with my doctors, and we’ve mapped out a treatment plan which they feel has a 90% success rate. Treatment has already begun. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Unfortunately, this requires that we cancel most shows this year. The 2019 Megacruise will happen, and the band will be a part of it in some form. All up to date information will be at megadeth.com as we get it. Megadeth will be back on the road ASAP. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meanwhile, Kiko, David, Dirk and I are in the studio, working on the follow up to Dystopia – which I can’t wait for everyone to hear. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’m so thankful for my whole team – family, doctors, band members, trainers, and more. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’ll keep everyone posted. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ See you soon, Dave Mustaine

A post shared by Dave Mustaine (@davemustaine) on

Mustaine rămâne optimist, spunând că a mai dat el de obstacole și înainte. Din nefericire, majoritatea showurilor se vor anula, dar fanii nu trebuie să se îngrijoreze: el și ceilalți membri ai formației lucrează în continuare la noul album.

Intenția lui Dave este de a crea un album care să-i facă pe fani să asculte tot conținutul fără să dea skip, așa cum era experiența lui cu vinilurile în tinerețe, când se mulțumea cu 45 de minute de muzică fără a sări peste ce nu-i place. Știe că odată cu tehnologia și opțiunile de skip și fast forward, muzica trebuie să fie demnă de a fi ascultată de la cap la coadă. În același interviu, Dave afirmă că „pe lângă album, avem și alte surprize în mânecă”.

Pe lângă noul album, Megadeth a lansat pe 22 martie noua compilație „Warheads on Foreheads” și au aniversat cei 35 de ani de activitate cu un roman grafic bazat pe cele mai bune piese ale lor, „Death By Design” în colaborare cu Heavy Metal. Romanul grafic a ieșit în lume pe 5 iunie, fiecare piesă aleasă reprezentând un capitol al cărții. Lista cu artiștii care au ilustrat fiecare capitol (numit după melodie) se află mai jos:

Rattlehead: Dan Fogler & Andy Belanger
Mechanix: Ben Meares & DAF
Killing Is My Business: Alex de Campi & Mack Chater
The Conjuring: Llexi Leon & Kevin West
Wake Up Dead: Tony Lee & Gyula Nemeth
Devils Island: Sebastian Girmer & Esau Escorza
Good Mourning/Black Friday: Leah Moore, John Reppion & Ben Templesmith
Set The World Afire: Diego Agrimbau & Agustín Alessio
In My Darkest Hour: David Baille & Conor Boyle
Holy Wars…The Punishment Due: Tim Seeley & Ignacio Calero
Hangar 18: Brendon Small & Belén Ortega
Tornado Of Souls: Patrick Kindlon & Marco Turini
Rust In Peace…Polaris: Hector Lima & Garrie Gastonny
Five Magics: Johnathan LaMantia
Take No Prisoners: ML Miller & Carlos Granda


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*