Desert (IL) și Winter’s Verge (CY) vor concerta în Quantic Pub

479 vizualizări

Quantic se pregătește din nou de concert!

În data de 4 noiembrie 2016, una dintre cele mai cunoscute formații de darl epic metal din Israel, DESERT, va concerta pentru prima dată în București, alături de WINTER’S VERGE, apreciata trupă de power metal din insula Cipru.
Deschiderea concertelor va fi făcută de către o trupă locală, care va fi anunțată curând.
Biletele pot fi achiziționate direct de la intrare în seara concertului, la prețul de 20 de lei.

4-noiembrie
DESERT

Formată în anul 2002, DESERT este o formație israeliană a cărui gen se încadrează în dark epic metal, având la activ două EP-uri și un album de studio, dar și mai multe prestații alături de trupe cunoscute ale scenei metal.

În anii de activitate, aceștia au înregistrat Ep-urile „The Way To Honor” (2004) și “Prophecy Of The Madman” (2006), în timp ce albumul de debut „Star Of Delusive Hopes” din 2011 a fost produs și înregistrat de către Nick Savio (Hollow Haze & White Skull) și masterizat de celebrul chitarist Andy La Roque al formației King Diamond.

De-a lungul timpului, DESERT a cântat la diferite festivaluri precum Sabaton Open Air, Ayja Napa Youth Festival and Total Metal Festival și pe diferite scene în Europa, incluzând și Rusia, alături de nume importante precum Tim „Ripper” Owens, Helloween, Kreator, Sabaton, Grave Digger, Dark Tranquility, Elvenking și multe altele.

Componență:
Alexei Raymar – Vocal
Sergei Metalheart – Chitară
Sergei Dmitrik – Bass
Oleg Aryutkin – Clape
Assaf Markowitz – Tobe

WINTER’S VERGE

Venită din mica insulă Cipru, WINTER’S VERGE  este una dintre cele mai apreciate și pline de succes trupe de power metal din regiunea respectivă, înființată în anul 2005.
Încă de la înființarea sa, trupa are la activ patru albume de studio și o reputație pentru show-urile lor live energice , o combinație puternică de epic, melodic și symphonic metal. Ultimul lor album, „IV”, lansat în 2015, se bucură de succes încă de la lansarea sa.

Winter’s Verge a cântat în turneu alături de Stratovarius în Europa de Est și a cântat de-a lungul timpului la festivaluri precum ower Of The Night Festival, Ayja Napa Youth Festival și Melodic Alliance Festival.

Componență:
George Charalambous – Vocal
Harrys Pari – Chitară
Andy Kopriva – Chitară
Miguel Trapezaris – Bass
Danny Koullis Georgiou Conway – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*