Diamonds Are Forever lansează albumul „Melanism” alături de For The Wicked

1.343 vizualizări

Tot într-o dată de 15, în urmă cu 5 ani, formația DIAMONDS ARE FOREVER lansa primul lor material discografic și cu acesta și ei își începeau cariera muzicală. Anul acesta, pe 15 Martie au făcut public noul lor album intitulat „MELANISM”.

Evenimentul de lansare a noului album în Cluj-Napoca va avea loc în 7 Aprilie în Flying Circus începând cu ora 20:00, alături de aceștia urcând pe scenă formația clujeană FOR THE WICKED, care îi va însoți și la alte două concerte din cadrul turneului de promovare.

Afis Lansare Cluj
Biletele la concert pot fi achiziționate în avans sau chiar la fața locului. La intrare, toți participanții la eveniment vor primi un Free Download Card cu care vor putea downloada 4 dintre piesele de pe acest album.

Event:  Diamonds Are Forever – ‘Melanism’ release concert

„Melanism” este de fapt primul lor album în format LP, care conține 9 piese electrice și două în format acustic într-o formulă cu totul inedită pentru o formație de metal din țara noastră.

Dacă despre primele putem spune că sunt un amestec omogen de stiluri muzicale, cu intensități diferite, mergând de la părți extrem de agresive până la părți foarte melodice sau post-rock, albumul are o structură dinamică, ceva caracteristic la această formație, ce duce ascultătorul prin diferite „povești”. Probabil așa am putea defini cel mai bine piesele de pe acesta. Tocmai această varietate nu te lasă să te plictisești de acest material.


Cele două piese acustice de pe finalul materialului, vin în perfectă combinare pentru a liniști atmosferă. Pentru acestea două, formația i-a avut alături pe Cosmin Hosz de la Satellites în calitate de invitat, sau Les Nuages Quartet în interpretarea stringurilor sub îndrumarea lui Daniel Cohen sau absurdcus la bass sau Edi Gavril la pian.

Materialul poate fi ascultat și cumpărat aici: https://diamondsareforeverband.bandcamp.com/album/melanism

DAF-Tour

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*