Prima categorie de bilete la concertul Phoenix 55 s-a epuizat!

1.440 vizualizări

55 de ani de Phoenix – o aniversare unică pe scena rock-ului românesc, vine cu un concert ce va avea loc în data de 19 aprilie la Arenele Romane din București, cu ocazia zilei de naștere a liderului Nicu Covaci.

Prima categorie de bilete s-a epuizat deja, următoarele 250 putând fi cumpărate la prețul de 90 de lei de pe www.ambilet.ro și de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9).

  • După vânzarea primelor 500 de bilete, prețul celor rămase va fi de 120 lei.
  •  Ultimele bilete VIP sunt disponibile la pretul de 300 lei, așa că grăbiți-vă să le achiziționați cât mai curând!
    Acestea includ: accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promoțional din partea formației Phoenix, sesiune foto și de autografe.
  • Accesul la afterparty – club Tribute – este posibil numai prin achiziționarea biletelor de categoria VIP la evenimentul de la Arenele Romane.

Phoenix 55

 

Alături de Nicu Covaci, pe scena de la Arenele Romane vor urca muzicieni de valoare cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului și care au schimbat, fiecare în felul lor, fața muzicii românești: Dan Andrei Aldea, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob și Zdub), A G Weinberger, Rareș Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivăț și Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihăescu și Gabi Guriță Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) și alții.

Event: Phoenix 55 and friends – Rock Edition


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*