Trupa Up To Eleven susține răniții din Colectiv și transmite un mesaj rockerilor (video)

5.898 vizualizări

Pe 30 octombrie 2015, lumea rock-ului din România a primit o lovitură grea, o lovitură pe care am simțit-o cu toții atunci. O bătălie de viață și moarte pe care unii au dus-o în acel moment și pe care alții încă o vor mai duce mulți ani de acum încolo, atât în plan fizic, cât și psihic.

S-au întâmplat multe de-atunci, s-au schimbat (poate) puține, însă, din păcate, situația unora dintre răniți este tot aceeași: încă mai au nevoie de ajutor. La un an de la tragedie, ne adunăm cu toții la Arenele Romane pentru un eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru răniții care încă mai au nevoie de tratamente. Printre artiști și trupe cunoscute precum VAMA, HOLOGRAF, ANTRACT, Nicu Covaci, vor cânta, de asemenea, și formații ale căror membrii au fost răniți în tragicul incident, precum 9.7 RICHTER și UP TO ELEVEN.

afis-colectiv-noua-ne-pasa

Au fost patru, iar acum, din nefericire, au rămas doar trei. Trupa bucureșteană UP TO ELEVEN este una din formațiile greu afectate de tragedia de la Colectiv: toboșarul Bogdan Molesag a fost rănit grav și nevoit să fie transferat pentru o perioadă lungă de timp într-un spital din Belgia, basistul Liviu Popescu a suferit și el răni grave și a stat internat într-un spital din Austria, în timp ce Laurențiu Vârlan și-a pierdut viața în incendiu.

După un an de la aceste groaznice întâmplări, Up To Eleven va urca din nou pe scenă, de data aceasta pentru a susține răniții care încă mai au nevoie de ajutor și pentru a cânta în memoria prietenului și fratelui lor, Leo. Iată mesajul transmis de către aceștia:

Evenimentul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă va avea loc în data de 30 octombrie 2016 la Arenele Romane din București. Intrarea se face pe baza de donatie (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului.

Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi direcționați, prin Crucea Roșie, către răniții care încă mai au nevoie de tratamente.

Eveniment organizat de Asociația Promusic Events, alături de o parte din răniții din Colectiv.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*