Trupa Antract se alătură evenimentului caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă!

3.811 vizualizări

Ne apropiem încet de una din zilele cele mai negre zile pe care România le-a trăit…o zi în care foarte mulți din noi am pierdut câte ceva din interiorul nostru.

La un an de la tragedie, când multe dintre victimeledin Colectiv încă mai au nevoie de tratamente costisitoare, ne adunăm cu toții la Arenele Romane din București pentru un eveniment caritabil menit să strângă fonduri pentru cei care încă mai au nevoie de ajutor.

Pe lângă nume cunoscute care au confirmat deja participarea la acest eveniment precum VAMA, HOLOGRAF, UP TO ELEVEN, 9.7 RICHTER, NICU COVACI, cunoscuta trupă ANTRACT se alătură acestui demers și va fi prezentă la evenimentul #Colectiv – Nouă ne pasă pentru a-i susține pe cei care au nevoie încă de sprijinul nostru:

„Nouă ne pasă” și până la urmă asta este tot ce contează… Alături de alți artiști care au confirmat prezența la acest eveniment vom fi alături de supraviețuitorii incendiului din Colectiv pe 30 octombrie la Arenele Române, unde vom susține un concert caritabil cu scopul de a strânge cât mai mulți bani atât de necesari tratamentelor foarte costisitoare ale celor care au scăpat cu viață din acel infern. Am pierdut prieteni în această tragedie, mulți alții sunt încă în suferință și au nevoie de sprijinul nostru. Este momentul fim alături de ei și să le arătăm că “Nouă ne pasă”!,
au declarat membrii trupei Antract.

afis-colectiv-noua-ne-pasa

Evenimentul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă va avea loc în data de 30 octombrie 2016 la Arenele Romane din București. Intrarea se face pe baza de donatie (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului.

Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi direcționați, prin Crucea Roșie, către răniții care încă mai au nevoie de tratamente.
Eveniment organizat de Asociația Promusic Events, alături de o parte din răniții din Colectiv

Event Facebook: Colectiv – Nouă ne pasă! (eveniment caritabil)

sursă foto: www.facebook.com/antract/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*