Turneul Parkway Drive în Europa a început: primele imagini din Praga și informare din partea organizatorilor

567 vizualizări

PARKWAY DRIVE, una din cele mai importante formatii ale momentului, revine in Romania pentru un show eveniment la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui show prezentat de ROCKSTADT EXTREME FEST.

Pe 20 aprilie australienii vor ajunge la Bucureşti în cadrul unui show ce promovează cel mai nou album, IRE, alături de o producţie specială concepută pentru întreg turneul european. Invitaţi speciali sunt DARKEST HOUR și STICK TO YOUR GUNS. 

Vă reamintim că turneul european a început deja, cu un concert în Praga, ocazie cu care organizatorii evenimentului din București au publicat câteva vești legate de producția din spatele scenei, amintind că „va fi cea mai mare producție Parkway Drive de până acum”. De asemenea, aceștia au notat că show-urile din Cardiff, Nothingham, Bratislava și Linz sunt deja sold-out și este necesar pentru cei care doresc să vină la concert să își cumpere bilet din timp, pentru a evita eventualele surprize neplăcute.

Câteva imagini de la concertul din Praga pot fi vizionate mai jos:

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete:
Categoria de preţ 90 lei – Acces General
Categoria de preţ 110 lei – În seara evenimentului (Acces General)

Biletele sunt disponibile în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, Germanos şi magazinele Inmedio, semnalizate cu sigla bilete.ro, librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzică şi online, pewww.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, cât şi pe siteulwww.rockstadtextremefest.ro.

Va există un singur tip de bilet ce asigura accesul în întreagă sala, astfel NU vor există zone ce delimitează sala. Ca o noutate, acesta va fi şi primul concert unde biletele vor fi vândute inclusiv de celebrul brand IMPERICON – http://www.impericon.com/de/tickets/

Formaţie ce an de an desfăşoară turnee sold out în Europa, America şi Australia, grup ce nu a lipsit în ultimii ani de pe firmamentul celor mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, Parkway Drive a acceptat invitaţia din partea Rockstadt Extreme Fest pentru a reveni în România la mai puţin de un an după ce au concertat drept headlineri la ediţia din 2016 a festivalului.

Parkway Drive, grup ce îşi trage seva din ţară cangurilor, Australia, şi-a pus bazele în Byron Bay, New South Wales, undeva la începutul anului 2003. Până în 2015, Parkway Drive au scos 5 albume, un EP şi 2 DVD-uri, un split album, o carte intitulată „Ten Years of Parkway Drive” şi 12 ani de activitate intensă. Numele formaţiei vine de la stradă unde grupul îşi desfăşura repetiţiile, The Parkway House fiind acea mică oază unde se practicau sonorităţi punk şi hardcore. Cel de-al patrulea material al băieţilor, Atlas, a ajuns pe locul 10 în Australia (ARIA Charts), iar cu albumul de anul acestea, Ire, au atins locul 1 în Top Hard Rock Albums (Billboard, SUA) şi Australian Albums (ARIA), locul 1 în clasamentul britanic, locul 8 în German Albums (Offizielle Top 100) şi 11 în Austrian Albums (Ö3 Austria Top 40). iTunes l-a numit cel mai bun album metal al anului 2015.

Ire a fost lansat pe 25 septembrie prin Resist Records şi Epitaph Records, fiind descris de către trupa şi criticii de specialitate o trecere uşoară de la stilul metalcore pur lainfluenţele heavy metal. Noul single şi video al piesei Vice Grip au fost lansate pe 8 iunie, pe 20 iunie deja atingând poziţia 88 în clasamentul australian de single-uri. Crushed, cel de-al doilea extras, a ajuns pe locul 96 pe dată de 29 august iar pe 14 septembrie formaţia „a aruncat” în piaţă cel de-al treilea extras: Sound of Violence. Şi completăm tabloul, Ire se găseşte pe locul 21 în clasamentul Rock Sound al revistei britanice, la categoria „cele mai bune 50 de albume ale anului 2015”. Cu prilejul acestui nou produs, Parkway Drive au plecat în turneu în Australia, America de Nord şi Europa, având concerte cu casa închisă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*