Dirty Shirt au castigat finala W:O:A Metal Battle Romania

262 vizualizări

In cadrul evenimentului „Finala Nationala WACKEN METAL BATTLE Romania 2014” de ieri, 26 iunie, ce a avut loc in Oldies Pub din Sibiu, s-a decis ca trupa Dirty Shirt ne va reprezenta tara la celebrul festival german.

Pe pagina lor de Facebook, acestia si-au exprimat bucuria spunand: „A DREAM COME TRUE: WE WILL PLAY AT WACKEN !!! UN VIS DEVINE REALITATE: VOM CANTA LA WACKEN !!!”

Pentru al saselea an consecutiv, Romania va fi reprezentata de o trupa autohtona si va concura alaturi de alte 29 de formatii din intreaga lume. 2014 este anul in care s-a depasit recordul trupelor inscrise in concurs. “A fost o surpriza placuta pentru noi organizatorii sa vedem ca apar trupe noi, tinere si cu adevarat potential international. Numarul mare de inscrieri, peste 70, ne-a determinat sa modificam putin structura concursului astfel ca, din zonele in care s-au inscris foarte multe trupe – respectiv Transilvania si Tara Romaneasca -, sa se califice pentru finala doua trupe in loc de una” a precizat Laurentiu Straut, promoter Wacken Metal Battle in Romania.

In finala nationala, Dirty Shirt au concurat cu trupele An Theos, DinUmbra, Hathor, The Untold Faith si Vespera.

Finala internationala va avea loc in perioada 30.07.2014–02.08.2014, in cadrul festivalului Wacken Open Air 2014. Trupele care au reprezentat tara noastra pana acum în finala din Germania au fost: X-plod (2009), Altar (2010), Bucovina (2011), Gothic (2012) si God (2013).

Dirty Shirt sunt o trupa care combina sunetul metal cu muzica traditionala din Estul Europei, care cu siguranta vor duce mai departe un suflu diferit, incarcat cu dorinta de a dantui si de a petrece.

Ii felicitam pe trupeti si le uram mult succes si „Keep it dirty”, avand speranta de a-i vedea intorsi acasa cu marele trofeu.

La final, va invitam dragi cititori sa le transmiteti celor de la Dirty Shirt gandurile voastre bune si sa va reflectati opinia cu privire la rezultatul acestui concurs.

Ascultati secvente de pe noul album Dirty Shirt [aici].


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*