Dirty Shirt lansează Dirty Socks – Șosete funny fabricate în România.

Dirty Shirt
Dirty Shirt (Foto: Ciprian Vlăduț)
366 vizualizări

Cu ocazia concertului Dirty Shirt din cadrul Rock Metal Nation 2, eveniment ce a avut loc la Club Quantic din București, am stat de vorbă cu băieții din trupă și astfel am aflat despre ultimele proiecte ale trupei, dar și despre noua „afacere” pe care Robi (voce) a lansat-o în aceste vremuri pandemice…
Despre ce este vorba aflați în rândurile de mai jos, într-un scurt interviu
cu Robert Rusz alias „Robi” despre metal, pandemie și …șosete!!!

Salut, Robi!  Ce ai mai făcut în ultima vreme, dat fiind faptul că pandemia a încurcat activitatea fiecăruia dintre noi?
Vă salut și pe voi și pe cititorii voștri! Da, într-adevăr, a fost o perioadă destul de zbuciumată din absolut toate punctele de vedere, brusc am rămas fără tot ceea ce ne definea pe unii. Aici mă refer în primul rând la activitatea muzicală alături de Dirty Shirt, care pentru mine personal, și mai mult ca sigur și pentru colegii mei, este locul unde evadăm din nebunia care ne înconjoară. Anul 2020 trebuia să fie practic cel mai bun an în materie de concerte pentru Dirty Shirt, cu multe festuri mari în Europa, plus un turneu de aniversare prin România, dar din păcate toate acestea s-au amânat sau chiar anulat din cauza pandemiei. Din fericire, avem toate semnalele că 2022 va fi un an bestial pentru trupă, asta dacă ne lasă blestematul ăsta de virus.

Robert Rusz (Robi)
Robert Rusz (Robi)

Știu că ai făcut „cunostință” cu Covid19 anul acesta…?
Mda… de ce ți-e frică, nu scapi… Oricum eu făceam parte dintre cei care au fost megapanicați de frica virusului. Nu neapărat din cauza mea, mai mult de grija familiei și a celor apropiați. Tot citim peste tot că pandemia a afectat foarte multă lume și pe plan psihic, pot să confirm și eu că, deși mă consideram foarte puternic din acest punct de vedere, uite că nu am fost. Undeva prin iunie 2020, într-o seară am făcut un atac de panică groaznic, cei care au trăit așa ceva pot să vă confirme, pur și simplu am crezut că asta a fost cariera mea pe Pământ, vă pup, pa-pa J)))!

După episodul acesta mi-am dat seama că trebuie să avem grijă de sănătatea noastră până o avem, așa că m-am hotărât să îmi schimb total stilul de viață. Asta a însemnat mai multă mișcare, am renunțat total la carnea roșie, la zahărul procesat și la alcool, am scăpat și de aproximativ 25kg și uite așa pot să confirm că sunt un om total schimbatJ.

Prin ianuarie anul acesta, tocmai când ne pregăteam cu Dirty Shirt de un live de acasă (de fapt de la Lowbass Studios al lui Bila, sunetistul nostru) la Radio Guerilla, am reușit să mă întâlnesc și cu Covid19. Pot să confirm că nu a fost funny deloc, am avut simptome minore spre medii, dar mi-am revenit destul de repede, fără complicații ulterioare. Cea mai nasoală parte a fost statul în casă, știind că băieții filmează noul videoclip „Pretty Faces”.

În urmă cu câteva zile ați fost confirmați la Hellfest 2022, ce înseamnă asta pentru voi?
Obișnuiam să glumesc cu faptul că pot să mor liniștit pentru că am reușit să cântăm de 2 ori la Wacken Open Air, după care vine Hellfest 2022 cu probabil cel mai tare line-up din istoria recentă a muzicii metal. Ce pot să spun altceva decât că este o megaonoare să apari pe afișul acesta și că de abia asteptăm să fim acolo. În seara în care s-a făcut anunțul, tot feedul de pe Facebook era plin de Hellfest, toate formațiile pe care le urmăresc anunțau că sunt pe afiș, va fi ceva absolut bestial, îi asteptăm pe toți românii care vin acolo pe 24 iunie în față la scena Temple. Vom face să fie frumosJ, ca de fiecare dată.

Multi oameni sau artiști, în lipsă de activitate s-au reinventat, au încercat să se reprofileze, cum a fost asta la voi?
Spre uimirea multoraJ), nici unul dintre membrii Dirty Shirt nu trăiește din muzică, poate doar Dane (n.r. Dan Petean – chitară), dar și el face multe altele. Mihai trăiește în Franța, e cercetător cu multe, multe doctorate, Rini lucrează pe proiecte cu copii și adulți cu situații financiare nu tocmai fericite, Pali are un service auto și lucrează la un operator de telefonie mobilă și fixă, Cristi face producție video pentru o televiziune și desigur pentru Dirty Shirt, Vlad lucrează la o firmă care produce căști audio super profi, Cosmin tocmai și-a schimbat jobul, e ceva în domeniul IT (a zis că dă de băut), Dane face producție video mai nou și audio, desigur.
La mine… hai să începem cu începutul! Undeva prin 2019 lucram la cel mai mare operator de telefonie mobilă, cel cu portocale. Pe 16 iulie m-a sunat mama să mă întrebe dacă nu venim la masă. I-am spus că nu mai venim, că am mâncat deja… De fapt era ziua ei și eu, de stres și nervi, uitasem total. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată, așa că am hotărât atunci că mi-a fost de ajuns. Plus peste toate astea au început și nemulțumirile la servici din cauza faptului că eu plecam destul de des cu Dirty Shirt la concerte și că așa nu se mai poate. Toate plecările le făceam din zilele mele de concediu, iar majoritatea concertelor erau în weekend. Mi-am dat demisia și am început să lucrez tot în vânzări.

Tamas Ilyes & Robi

Între timp, alături de colegul meu, Tamas Ilyes, am început să ne gândim și la un business on-line și uite așa s-a născut www.insosete.ro.
Ne întreabă lumea foarte des de ce am ales acest domeniu, de ce tocmai șosete? Răspunsul este foarte simplu, pentru că este un produs simplu de care toată lumea are nevoie și îl utilizăm în aproape fiecare zi din viața noastră. După un research amănunțit al pieței (aproximativ 2-3 luni), undeva prin martie am lansat site-ul.
Am hotărât ca în primul rând să ne axăm foarte tare pe calitate, din această cauză refuzăm să importăm marfă din țări ca și China sau Turcia, nu de parcă am avea ceva cu ele, pur și simplu nu vrem să construim un brand care să se bazeze pe produse de duzină. Desigur ar fi mult mai simplu să facem așa, mai ales că din punct de vedere financiar ar fi mult mai convenabil și, cu mici excepții, cam toată concurența procedează așa. Deși nu ai crede, dar este o concurență destul de acerbă pe acest segment, ne batem cu nume mari, dar asta nu ne sperie, o luăm ca și pe o provocare, încetișor vrem să creștem și să jucăm și noi în liga mare a șosetelor J))). Avem în spate și o echipă de marketing super profesionistă și veselă, avem un partener în Ungaria care tocmai a deschis varianta maghiară a site-ului, www.zokniban.hu și lucrăm și la un webshop pentru Austria.
Pentru că toți suntem diferiți și unici în felul nostru, am hotărât să aducem șosete haioase, colorate, cu personalitate, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

https://www.insosete.ro/sosete-amuzante-femei

https://www.insosete.ro/sosete-amuzante-barbati

Știu că pregătiți și o surpriză pentru fanii Dirty Shirt. Ne poți da acum mai multe amănunte?
Sigur că da, cum puteam să ratam ocazia și să nu facem niște șosete personalizate cu Dirty Shirt J?! Ele vor fi disponibile exclusiv pe www.insosete.ro  și la concertele noastre, plus primii 100 de clienți care comandă șosete Dirty Socks, vor primi o felicitare cu autografele tuturor membrilor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu încălţăminte şi în aer liber
Pentru că dorim să dezvoltăm brandul înȘosete, am hotărât să dezvoltăm propriile modele de șosete, ele vor fi produse într-o mică făbricuță din inima țării de niște oameni foarte înțelegători și simpatici. Pe lânga acestea mai venim și cu o gamă largă de șosete 100% bumbac, medicinale (recomandate pentru cei cu diabet), șosete scurte clasice, șosete scurte super colorate, toate făcând parte din brandul înȘosete. Desigur în viitorul apropiat, asta așa ca și o ambiție personală a noastră, vrem să dezvoltăm o linie de șosete dedicate special ascultătorilor de muzică bună (ca să nu zic metalheads), plus o linie de șosete vesele marca înȘosete. Aș dori să profit de ocazie și să vă spun că producem șosete personalizate la orice formație care vrea să-și dezvolte roasterul de merch, cei interesați pot să ne scrie la contact@insosete.ro.

Robi, mulțumim pentru updateuri… Există ceva ce ai vrea să mai transmiți fanilor Dirty Shirt dar și cititorilor Maximum Rock?
Mulțumesc și eu de oportunitate și de interes, ce altceva aș putea să transmit decât faptul că îi așteptăm la concertele noastre (le găsiți în linkurile de mai jos), să aibă grijă de ei, sănătate și multă voie bună. See you in the pit, keep it dirty!

***

Reamintim că Dirty Shirt a susținut un recital important la Wacken Open Air (2019), în fața a peste 8000 de persoane, iar pentru 2022 sunt anunțate participări în cadrul unor evenimente importante din Europa precum: Reload Festival (Germania), Dong Open Air (Germania), Plane’r Fest (Franța), Pol’and’Rock Festival (Polonia).
În martie 2022 Dirty Shirt va susține un turneu european (Germania, Belgia, Olanda, Uk) alături de Orphaned Land (Israel), unde va fi prezentat următorul material discografic ce va fi lansat de maramureșeni la sfârșitul acestui an.

În România, Dirty Shirt a confirmat participarea în cadrul unor evenimente precum:
Maximum Rock Festival 2021 / 11-12.09.2021 / Arenele Romane, Bucuresti
Beeeee, Ma! 2021 / 22-25.07.2021 / Black Sheep Camp, Cluj
Rock The Wolves 2021 / 13-15.08.2021 / Poiana Lupului, Garana CS

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice.
De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Parteneri:  Rock FMCiuc Premium.

Ne vedem la festival!
Rock On!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*