Dirty Shirt se alătură trupei Orphaned Land în turneul european „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018”

2.007 vizualizări

Îndrăgită formație isreaeliană ORPHANED LAND a anunțat de curând apariția noului lor album „Unsung Prophets & Dead Messiahs”, care va fi lansat la începutul anului viitor, în data de 26 ianuarie. Și cum altfel să-l facă cunoscut și mai mult publicului larg decât printr-un turneu european?

Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018” va cuprinde o serie de 20 de concerte, printre care și unul în România, care va avea loc pe 9 martie 2018 în Flying Circus din Cluj Napoca.

Event: Orphaned Land, Lunarsea, Subterranean Masquerade + guest

Și pentru că ne-a promis deja că în 2018 își va muta puțin activitatea în plan internațional, trupa maramureșeană DIRTY SHIRT se va alătura formației ORPHANED LAND pentru patru concerte din acest turneu, urcând pe scenă alături de ei în Slovacia, Polonia, Ungaria și Germania, în perioada 08.03 – 13.03.2018 (cu excepția datei de 9.03). De asemenea, alături de ei vor mai concerta în această perioadă formațiile LUNARSEA (IT) și SUBTERRANEAN MASQUERADE.

Despre noul album, Kobi Fahri, solistul trupei, a declarat: „Suntem mândri să vă prezentăm primele detalii legate de viitorul material, „Unsung Prophets & Dead Messiahs”. Muzica noastră este combinația dintre furie, tragedie, protest și satisfacție. Simțim că acest album ne duce pe noi culmi. Coperta discului, semnată de artistul Valnoir, este un tribut fidel al modului în care guvernanții noștri concep proprii bani”.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*