Formația rock Altar, videoclip în memoria victimelor Colectiv

4.255 vizualizări

Formația rock ALTAR a lansat de curând videoclipul piesei „Să vină un Înger”, dedicat memoriei victimelor Colectiv. Videoclipul, realizat de Filip Gheorghe și filmat la compania Remarul 16 Februarie din Cluj, îi are are protagoniști pe doi dansatori de exceptie, Alla Pop si Adi Popa (coregraful și liderul trupei de dans Kid A), finaliști ai concursului „Românii au talent”.

Să vină un Înger” este o piesă compusă de basistul trupei ALTAR, Teo Peter Jr, fiul regretatului Teo Peter, basistul și cofondatorul formației Compact. Melodia este produsă de DJ Planet H și mixată de producătorul englez Adam Whittaker, care a lucrat cu artiști precum Mark Ronson, Amy Winehouse și Lily Allen, dar și cu trupe românești ca Grimus, OCS, The Amsterdams și Luna Amară.

  „Să vină un Înger” este o piesă cu mare încărcătură emoțională, pe care am dorit să o evidențiem prin realizatea unui videoclip artistic. Doi tineri absolut fantastici – Alla Pop si Adi Popa – s-au alăturat demersului pentru a da viață acestui videoclip realizat de Filip Gheorghe,  pe care formația ALTAR îl dedică memoriei victimelor de la Colectiv. Piesa este expresia unei trăiri sufletești, dedicată tuturor celor care se află într-o cumpănă a vieții. Chiar dacă trecem cu toții uneori prin momente de încercare, nu trebuie să ne pierdem speranța”, a declarat  compozitorul Teo Peter Jr.

Premiera videoclipului a avut loc la Cinema Florin Piersic din Cluj. Videoclipul „Să vină un Înger” poate fi vizionat aici:

Interpret: ALTAR
Muzica si text: Teo Peter, Jr.
Producator:  DJ Planet H
Mixaj: Adam Whittaker (BaldEnglish)
Invitat special: Planet H (chitara)
Video: Filip Gheorghe ( Maximage)

Despre ALTAR:

Înființată în anul 1991 la Cluj-Napoca, formația ALTAR s-a impus încă de la primele apariții live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din țară, devenind în scurt timp un adevarat fenomen al rockului românesc. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol în istoria muzicii rock românești, editând două EP-uri și cinci albume, concertând cu succes în țară și străinătate, formația fiind nominalizată și desemnată în repetate rânduri de către public și presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock românească.

După 27 de ani de prezență în prima linie a rock-ului românesc, ALTAR rămâne una dintre cele mai apreciate și iubite trupe rock din România.

Componența:
Andy Ghost – voce
Teo Peter, Jr.- chitara bass, voce
Damian Donca- chitara
Allen B. -tobe

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*