Concert Insomnium la București pe 22 martie 2018

1.559 vizualizări

Trupa de melodic death metal Insomnium revine în capitală anul viitor cu un concert în Quantic Club, pe 22 martie. Spectacolul va face parte din Winter’s Gate European Tour, ce are ca scop promovarea albumului cu același nume, lansat anul trecut.

Alături de finlandezi, vor urca pe scena din Quantic și suedezii de la trupa Tribulation, în concertul de deschidere. Tribulation este o trupă care și-a început cariera în 2005 cu un album death metal, dar care pe parcurs și-a alternat stilul lansând alte două materiale discografice ce îmbină heavy metal cu gothic metal și rock psihedelic. Deci vom putea auzi, pe 22 martie, un cocktail de genuri din partea aceleiași trupe.

Pe de altă parte, Insomnium, un nume mult mai sonor pentru iubitorii de melodic death, s-a lansat în 1997 cu albumul „In the Halls of Awaiting”, urmat de alte șase, în care s-au întrepătruns death metal, doom și progressive. Cel mai recent material discografic al lor, de unde a fost inspirat și numele turneului care îi va aduce pe finlandezi în București, este un concept album despre un grup de vikingi care pleacă într-o aventură în căutarea unei insule fictive din vestul Irlandei. Albumul este format dintr-o singură piesă de 40 de minute, împărțită în mai multe capitole.

Primul set de 200 de bilete costă 59 de lei la Acces General și 89 de lei la Golden Circle, urmând să se scumpească după epuizarea stocului.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*