Castiga un bilet la concertul 30 Seconds To Mars de la Bucuresti!

371 vizualizări

In clipa de fata, formatia 30 Seconds To Mars este una dintre cele mai apreciate trupe rock din lume.

Cu milioane de discuri vandute, turnee pe intreg mapamondul si o viziune revolutionara asupra muzicii, grupul american a intrat clar in istoria rockului.

Romanii au ocazia sa vada formatia live, in premiera, pe data de 5 iulie 2014, intr-un concert special la Romexpo. In deschidere se vor afla compatriotii de la Bad Things.

Fanii 30 Seconds To Mars, care sunt si cititori ai revistei noastre, pot sa intre in posesia unui bilet la acest concert senzational.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos pentru a va inscrie la concursul nostru. Miza? Un bilet la concertul 30 Seconds To Mars!

Multa bafta!

1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la 30 Seconds To Mars.
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati! De asemenea, castigatorul va fi contactat via Facebook, asa ca va rugam sa va cititi mesajele in ziua in care se face anuntul castigatorului. 

Castigatorul va fi anuntat in seara zilei de 3 iulie 2014!

Multa bafta!

CASTIGATOR

Am tras la sorti castigatorul si vrem sa o felicitam pe MADA ANDREEA! Bravo! Esti posesoarea biletului la concertul 30 Seconds To Mars! 

Va multumim tuturor ca ati participat si va asteptam sa mai luati parte la concursurile noastre. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*