Doi pensionari din Suedia s-au razbunat cu ajutorul trupei Iron Maiden

Cine spune ca batraneii nu pot fi cat se poate de ROCK? Un cuplu din Suedia – ea, 71 de ani, el, 81 – s-a razbunat intr-un mod inedit pe niste vecini netrebnici.

Potrivit „The Local”, batraneii au dat la maxim melodia celor de la IRON MAIDEN, „Afraid To Shoot Strangers”, ca „raspuns” la un zgomot enervant care venea de pe proprietatea vecinilor.

Mosul rebel si babuta cea neinfricata au scos un sistem audio performant pe balcon, l-au indreptat in directia proprietatii „infractorilor” si au dat drumul la maxim la piesa. Mai mult, ei nu s-au oprit aici, ci au plasat inca un sistem de sunet in pivnita, si l-au lipit de peretele care dadea spre dormitorul vecinilor.

Disputa a durat toata iarna. Pensionarii nu s-au lasat si i-au terorizat pe cei aflati in vecinatate cu muzica dura, pana la ora 4 dimineata.

„Vecinii nu au mai rezistat si, intr-un final, au depus plangere. I-au acuzat pe batrani de hartuire”, au declarat autoritatile din Stockholm.

Am facut acest lucru pentru ca vecinii nostri ne terorizau cu acel zgomot enervant si persistent. Am fost nevoiti sa luam somnifere ca sa putem dormi. Mai mult, ei refuzau sa ne explice sursa. Asa ca ne-am razbunat cum am stiut noi mai bine”, a declarat fana veterana Iron Maiden.

Tot ce putem spune este asta: INSPIRATIONAL!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*