Dream Theater: castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti

745 vizualizări

DREAM THEATER, cea mai buna trupa de progressive rock din toate timpurile, revine in Romania, dupa 12 ani. Experienta suprema Dream Theater se traieste pe 28 iulie, la Romexpo. Show-ul face parte dintr-un amplu turneu, intitulat “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul show-ului este de a introduce fanii total in lumea Dream Theater, purtandu-i intr-o incursiune muzicala ce va cuprinde toate hit-urile trupei, care este un colos al rock-ului.

Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00. Din respect pentru public si pentru ca fanii sa experimenteze cu adevarat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos in vanzare un numar limitat de bilete, la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile doar 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele au fost pune in vanzare incepand de marti, 11 martie 2014, in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.

Evenimentul “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour” in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.

CONCURS:

Poti castiga una din cele 3 invitatii (invitatie valabila pentru o singura persoana) oferite de catre Maximum Rock si Phoenix Entertainment, daca:
1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este piesa ta preferata de la formatia Dream Theater
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati!

Castigatori:
Alexandru Solomon 
Cristi Florea 
Raluca Steffania

Castigatorii sunt rugati sa sune la redactia Maximum Rock (0726.131516) pentru a afla cum pot intra in posesia invitatiilor.

 


1 Comment on Dream Theater: castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*