Dubios sau de incredere? Pe Tocmai.ro se cauta fete pentru emisiune cu rockerite

Fete rock rock
1.265 vizualizări

In mod clar, industria televiziunii din Romania are planuri „mari” pentru fanii muzicii rock.

Dupa ce ani in sir acestia au fost ignorati cu desavarsire sau, dimpotriva, batjocoriti, dupa cum poate fi vazut AICI, rockerii, mai precis rockeritele, au acum ocazia sa straluceasca in lumina reflectoarelor (speram ca ironia este perceptibila).

Despre ce vorbim? Pai veti afla indata.

Ieri, 02.06.2014, a aparut pe celebrul site de anunturi gratuite www.tocmai.ro, un mesaj neobisnuit. Il reproducem mai jos:

„Agentia Dream Media Casting cauta fete rebele rockerite si fete blonde cu parul lungcare vor fi personaje intr- o emisiune tv in direct in intervalul orar 13. 30 – 15. 45 . Plata 100ron/ emisiune sau cu contract 1300- 1400 ron/ luna luni- vineri.

Inscrieri pe adresa de mail marian@dreamcasting. ro cu nume varsta numar de telefon si poze atasate. La subiect treceti categoria in care va incadrati si pentru care aplicati. Detalii 0755138378. Marian Iordachescu”

Anuntul este insotit de o fotografie cu Angela Gossow si Alissa White-Gluz. Fosta vocalista Arch Enemy a pozat alaturi de actuala solista in cadrul campaniilor promotionale pentru noul disc al grupului, „War Eternal”.
Fete rock rock
Bineinteles, cele doua muziciene nu au absolut nicio legatura cu emisiunea sau cu anuntul.

Noi putem spune doar ca toata povestea ni se pare cel putin ciudata si le sfatuim pe fete sa fie extrem, dar extrem de prudente, mai ales ca traim intr-o lume in care se intampla tot felul de lucruri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*