E-an-na a cântat în premieră piesa „Epitaf” în variantă acustică de Ora Pământului (teaser video)

E-an-na a cântat în premieră piesa „Epitaf” în variantă acustică, în data de 24.03.2018, în Suceava, 31 Motors Pub. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul unui eveniment simbolic, numit „Ora pământului”, în care, de regulă, luminile şi aparatele electrice se sting. E un gest care ne îndeamnă să avem grijă în ce măsură consumăm resurse fără a fi necesar. Trupa s-a alăturat acestui gest, astfel că reprezentaţia a avut loc fără niciun fel de amplificare sau iluminare electrică.

Epitaf – Acoustic (Earth Hour).

Am vrut să fie un moment intim alături de cei care au venit mai devreme. Nu ne aşteptam ca la acea oră să avem atât de mulţi oameni (undeva peste o sută), din moment ce uşile nu se deschiseseră cu mult timp în urmă. Acesta a fost ceea ce îmi place să numesc „un moment”, şi nu o parte din concert. Drept urmare nici nu a fost legat de concertul propriu zis, ci a existat o pauză de o jumătate de oră, cred, până la începerea acestuia. Cu „Epitaf” încercăm să ne deschidem nouă înşine ochii cu privire la răul pe care îl facem planetei, şi să conştientizăm ce putem face pentru a minimiza acest rău, aşa că ocazia s-a potrivit perfect cu tematica piesei. Sperăm ca 24 martie să nu fie momentul acela crepuscular şi unic în care suntem conştienţi de aceste aspecte.Video by Andrei Cetehaș & Miruna Acatrinei Turcu.

Geplaatst door E-an-na op dinsdag 27 maart 2018

„Am vrut să fie un moment intim alături de cei care au venit mai devreme. Nu ne aşteptam ca la acea oră să avem atât de mulţi oameni (undeva peste o sută), din moment ce uşile nu se deschiseseră cu mult timp în urmă. Acesta a fost ceea ce îmi place să numesc „un moment”, şi nu o parte din concert. Drept urmare nici nu a fost legat de concertul propriu zis, ci a existat o pauză de o jumătate de oră, cred, până la începerea acestuia.

Cu „Epitaf” încercăm să ne deschidem nouă înşine ochii cu privire la răul pe care îl facem planetei şi să conştientizăm ce putem face pentru a minimiza acest rău, aşa că ocazia s-a potrivit perfect cu tematica piesei. Sperăm ca 24 martie să nu fie momentul acela crepuscular şi unic în care suntem conştienţi de aceste aspecte. ” – Andrei „Solomonar” Oltean

Concertul din Suceava a fost Sold Out.

Următoarele concerte E-an-na:
30 martie – Craiova, Metal Bunker (alături de Evergreed, Twist of Fate)
31 martie – Bucureşti, Quantic (alături de Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania, An Theos, Corbu)

 

 

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*