Primele formații anunțate la Way Too Far Rock Festival 2020!

De câte ori nu te-ai trezit exclamând „WTF?!“ când unele lucruri merg prea departe? Despre asta este WTF – Way Too Far Rock Festival. Despre manifestul fiecăruia în confruntarea cu situațiile care ne intrigă, despre formele de exprimare liberă, despre atunci când vrem să evadăm, să plecăm cât mai departe.  Ediția din 2020 va veni cu surprize, atât în ceea ce privește line-up-ul, cât și locația. Singurul aspect care nu va crea surprize va fi calitatea muzicii!

În perioada 28-31 august 2020 ne vom întâlni la Bistrița, printre alte nume senzaționale, cu următoarele trei formații: Dirty Shirt, Infected Rain și E-an-na.

Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

  • 150 lei  – 99 lei – Early Bird abonament 3 zile (pret valabil pana pe 15 octombrie)
  • 190 lei  – 110 lei – Early Bird abonament 3 zile – include camping (pret valabil pana pe 15 octombrie)
  • 190 lei  – 160 lei – Presale abonament 3 zile – include camping
  • 190 lei – Abonament Regular 3 zile – include camping

Image may contain: 6 people, text
DIRTY SHIRT este una dintre cele mai active și mai originale trupe rock din România. Trupa este rezultatul unic a unei combinații de rock/metal și variate elemente musicale: folclor românesc, funk, etno, electro etc.

Image may contain: 5 people, text

INFECTED RAIN este o trupe de metal din Republica Moldova, fiind o mixtură energică dintre cele mai bune stiluri de metal modern. Vocea puternică, feminină, în combinație cu partea instrumentală inconfundabilă dau unicitate și autenticitate trupei Infected Rain. Ttrupa s-a înființat în 2008 și au apărut pentru prima dată pe scenă într-un concert dedicat trupei Slayer.

Image may contain: 6 people, outdoor

E-AN-NA combină folk-metal-ul classic cu elemnete tradiționale românești și secvențe de metalb modern. Primele lor single-uri au captat rapid atenția și concertele lor sunt caracterizate de energie și creativitate. Prin muzica sa, trupa creează o lume metaficiă, unde cei care intră sunt îndenați să își urmeze calea fără să fie distrași de lucruri insignifiante.

Way Too Far Rock Festival este conceput ca un eveniment desfășurat în aer liber, departe de rutină și convenții, care să ofere publicului o experiență muzicală reală, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock.
Artiștii care urcă pe scena WTF sunt cei care exprimă cel mai bine, prin muzica și versurile lor, preocupările, frământările și strigătele de „WTF?!“ ale actualei generații.

Istoric: Festivalul a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a festivalului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock.

În 2018, ediția a doua a Way Too Far Rock Festival a fost o ediție- document. Într-un moment în care aproape toată societatea din România a început să își pune întrebări despre sistem, întrebări sintetizate perfect printr-o sigură întrebare (WTF?!), WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România care au transmis profunde mesaje sociale: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Ediția din 2019 a luat o altă amploare în Județul Bihor, în zona metropolitană Oradea, avându-i pe scenă, într-un maraton muzical de trei zile, pe Kunnstra, Times of Need, NOR, The Details, Coma, Omul cu Șobolani, Implant pentru Refuz, 7 Pași, Riot Monk, Luna Amară, Dirty Shirt, Iris, Crazy Town, Altar, Aurora, Bucovina, Vița de Vie și Frații Jdieri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*