E-an-na lansează single-ul Fântânile de la Capătul Lumii,de pe viitorul album, Alveolar

E-An-Na 2023
E-An-Na 2023

E-an-na lansează noul single Fântânile de la Capătul Lumii. Piesa va fi inclusă pe viitorul album al formației Alveolar, ce va fi lansat pe 10 martie și va fi urmat de un turneu național de promovare.

„Este o piesă care continuă tematica abordată în Epitaf, legându-se de urmele speciei umane pe acest pământ. Locuim într-o lume mai toxică și mai periculoasă decât cea a parinților noștri. Fântânile de la Capătul Lumii sunt un sanctuar al consolării, sunt moștenirea pe care o lăsăm într-o lume plină de consecințe sumbre prin muzica noastră: credem că până și în acest mediu, cu inima bolnavă și înconjurați de oceane de plastic, omul găzduiește în continuare o lumină lăuntrică.”

Albumul Alveolar este rodul a 5 ani de muncă a formației, răstimp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze. Acesta descrie o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. Alveolar va fi susținut printr-un turneu național de lansare.

Exprimându-se natural, prin cântece folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reusit sa adune o baza numeroasă de fani din toate colțurile Europei. Au cantat la Wacken Open Air în 2017, au fost favoriții publicului la Eurovision România în 2022 și au ajuns în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizând milioane de ascultări.

E-an-na înseamnă:
– Andrei „Solomonar” Oltean – voce, fluiere, cimpoi, acordeon
– Andrei Piper – chitară
– Dragoș Geomolean – chitară bass
– Ioana Popescu – clape
– Ovidiu „Cio” Ban – chitară
– Paul Cristian – tobe
– Roxana Amarandi – voce, vioară


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*