E-an-na, noua trupă confirmată la FolkCore Reloaded (31 martie, club Quantic, București)

Săptămâna începe cu o nouă confirmare pentru evenimentul FolkCore Reloaded, iar de data aceasta este vorba de formația sibiană E-AN-NA!

Anunțul a fost făcut oficial de trupă în cadrul concertului susținut weekend-ul trecut în București, în același loc unde formația se va reîntoarce luna viitoare (Quantic club) și va concerta alături de AN THEOS în deschiderea concertului DIRTY SHIRT & Ansamblul Transilvania.

FolkCore Reloaded va avea loc în data de 31 martie în Quantic club din București și va reprezenta nu doar lansarea noului material live al celor de la Dirty Shirt – „Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour”, ci și un eveniment menit să aducă laolaltă mai multe formații importante ale valului folk metal românesc. Pe lângă An Theos și E-an-na, alte formații vor fi anunțate în perioada următoare.

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania + guests

Biletele pot fi achiziționate online prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Pre-sale (doar câteva disponibile)
50 lei – Normal Ticket
60 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

E-AN-NA

Reprezentanta României și câștigătoarea locului II la finala Wacken Open Air din Germania în 2017, E-an-na este în prezent una dintre cele mai iubite formații folk metal tinere din România, ce a avut o ascensiune rapidă pe scena metal românească, devenind o prezență constantă la cele mai mari festivaluri de profil din România. Încă de la înființarea sa în 2014, E-an-na a susțiut o mulțime de  concerte și turnee nu doar în țară, cât și în străinătate, lansând în 2016 primul său EP „Jiana”.

Conceptul „E-an-na’’ reprezintă o lume în principiu metafizică, în care nu guvernează legile universale din lumea noastră, legi care aduc doar haos şi distrugere. E o lume făurită pentru cei care vor să se despartă de entropie şi de orice gând negativ, pentru a se putea dedica în totalitate lucrurilor productive. E o lume pentru cei care vor să-şi urmeze calea, fără a fi abătuţi de la ea din motive mărunte.

Mai multe despre E-an-na puteți găsi aici:

Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/
YouTube: https://www.youtube.com/c/EannaRomania
Bandcamp: https://e-an-na.bandcamp.com/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*