Fanii AC/DC vor sa-i ridice statuie lui Bon Scott

262 vizualizări

Fanii formatiei AC/DC au lansat o campanie speciala prin Kickstarter prin care vor sa stranga bani pentru ridicarea unei statui in memoria vocalistului Bon Scott.

Ronald Belford Scott a murit in luna februarie a anului 1980 chiar cand trupa sa devenea din ce in ce mai faimoasa. Scott a fost inlocuit de Brian Johnson, alaturi de care AC/DC a inregistrat „Back In Black”, un album-omagiu pentru raposatul vocalist.

Monumentul pe care fanii vor sa il ridice va fi situat in Kirriemuir, Scotia, orasul unde s-a nascut Scott si va fi executat de John McKenna, un sculptor renumit. Statuia costa in jur de 50.000 de lire sterline, asa ca fanii au nevoie de orice banut!

Consideram ca Bon merita o statuie. Am discutat deja cu John McKenna sa faca una in marime naturala. Aceasta va surprinde trei lucruri esentiale: personalitatea lui Bon, prezenta sa scenica si radacinile sale scotiene. Apelam la cei mai mari fani din lume sa ne ajute sa transformam acest proiect in ceva real. Vrem ca statuia sa fie de la fani, pentru fani„, au scris organizatorii campaniei.

Fa click AICI ca sa afli cum poti contribui si ce rasplata primesti pentru asta.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*