Fiica lui Bon Jovi, la un pas de moarte din cauza unei supradoze!

JON BON JOVI si intreaga sa familie se afla in stare de soc! Asta dupa ce fiica artistului, o adolescenta in varsta de 19 ani, aspiranta la titulatura de model, a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze de heroina.

La ora 1:51 dimineata, politia din New York, impreuna cu o ambulanta, au fost chemate la caminul Colegiului Hamilton, o institutie educationala prestigioasa din statul american. Motivul? Stephanie Rose Bongiovi,fiica faimosului muzician Jon Bon Jovi, isi pierduse cunostinta dupa ce luase  o cantitate prea mare de droguri.

jon

Nu se stie nimic oficial inca, dar sursele au declarat ca fata a primit ajutor medical si a fost dusa la un spital unde va ramane internata pana cel mai devreme saptamana viitoare.

Camera de camin a tinerei a fost verificata iar politistii au descoperit o cantitate mica de heroina, foarte multa marijuana si toate accesoriile necesare prepararii drogurilor.

In ciuda starii ei proaste, Stephanie a fost arestata si pusa sub acuzatia de posesie de droguri. Chiar daca, momentan, fata nu este dupa gratii, ea risca sa ajunga la puscarieulterior procesului care va avea loc in curand.

jon3

Politia a mai arestat un baiat, pe Ian S. Grant, in varsta de 21 de ani, student si el. Se pare ca acesta era „partenerul de droguri” al lui Stephanie, potrivit spuselor surselor de la facultate.

Colegiul Hamilton a emis un comunicat de presa in care a scris ca sprijina Politia in toate investigatiile necesare si isi exprima dezaprobarea fata de comportamentul lui Stephanie.

Stephanie Rose Bongiovi este cea mai mare din cei patru copii ai cantaretului Bon Jovi. Artistul, in varsta de 50 de ani, este casatorit de 23 de ani cu sotia sa Dorothea, cu care are o relatie inca din timpul liceului. Jon s-a mandrit intotdeauna cu reputatia sa de familist, dar se pare ca lucrurile nu sunt atat de roz pe cat par.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*