Fleshgod Apocalypse a lansat un video pentru piesa „Lacrimosa” (cover Wolfgang Amadeus Mozart)

517 vizualizări

Italienii de la  FLESHGOD APOCALYPSE au lansat un videoclip pentru piesa „Lacrimosa”, un cover după „Requiem In D Minor”, o capodoperă a celebrului Wolfgang Amadeus Mozart.

Trupa a menționat:
„Chiar dacă întreaga lume este blocată, încă simțim nevoia să rămânem conectați cu fanii noștri din întreaga lume. De aceea, de acum încolo vom lansa în mod constant noi videoclipuri pentru toate instrumentele. Primul este un extras din magnificul „Requiem In D Minor” de Wolfgang Amadeus Mozart, interpretat de Veronica Bordacchini și Francesco Ferrini.
Dacă doriți, puteți să ne sprijiniți vizitând magazinul nostru de la www.shop.fleshgodapocalypse.com
Stay safe!”

Fleshgod Apocalypse, a luat naștere la Perugia-Italia, în 2007, iar „Veleno” este ultimul material discografic lansat de italieni în 2019 (al 5-lea din cariera trupei).
„Veleno e cel mai spontan album pe care l-am făcut vreodată”, spune multi-instrumentalistul Francesco Paoli. Am fost mereu foarte sinceri cu muzica noastră, dar sinceritatea nu înseamnă că ești complet spontan. De exemplu, n-am înregistrat niciodată o notă fără să fim siguri 100% de ea. Dar să-ți lași inspirația să curgă liberă fără vreun fel de restricție de program sau de lineup, e cu totul altă treabă. Adică am experimentat în trecut cu niște piese, dar uneori se simte de parcă e nevoie să te cenzurezi într-un fel. În unele zile vii cu o idee super, dar, dintr-un anumit motiv, crezi că e „prea mult” pentru muzica ta și arunci totul. Deci lipsa limitelor, experimentarea, un proces inevitabil pentru a ne redescoperi rădăcinile… toate acestea ne-au adus la cea mai frumoasă muzică pe care am produs-o vreodată”.

Reamintm că Fleshgod Apocalypse, maeștrii italieni ai death metalului orchestral revin în România pe 24 octombrie 2020 în clubul Quantic din București, iar pe 25 octombrie ajung în clubul /Form Space din Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul Veleno Across Europe 2020, iar invitați speciali sunt Ex Deo

Bilete pentru concertele de la București și Cluj găsiți exclusiv pe AmBilet.ro, la următoarele prețuri:

  • 59 lei: Earlybird – primele 100 buc
  • 69 lei: Presale
  • 80 lei: Normal Acces

Pentru a fi la curent cu programul și alte anunțuri legate de concerte, urmăriți evenimentele de facebook pentru București și Cluj-Napoca.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*