Fluturi de Asfalt recrutează un nou baterist

Formația clujeană FLUTURI PE ASFALT a anunțat recent că este în căutare de un nou baterist. Dacă sunteți interesați și locuiți, sau știți pe cineva în respectivul oraș, nu ezitați să contactați trupa!

„Anunțăm cu ocazia asta despărțirea noastră de cel mai șmecher cățărător – Alexandru Prigoană, multiplu câștigător al Pioletului de Aur, iubitul nostru explorator intergalactic care s-a căsătorit cu muntele și i-a plăcut. Noi știm că va fi greu să găsim pe cineva care zburdă ca el pe stânci, care mănâncă tot din farfurie și care are o mașină destul de încăpătoare pentru doi chitariști pe lămpi. Dar încercăm.

Așadar, consiliul suprem al FPA a decis că ne vom mulțumi și cu un tobar experimentat, care poate să improvizeze pe aceleași două acorduri timp de o oră, făcându-ne pe noi să sunăm mai bine în consecință. Căutăm pe cineva care ne va putea face noile piese mai interesante, pe cineva care ne poate inspira, și mai ales un tobar care știe ce face și când nu cântă (sic).

În caz că descrierea de mai sus ți se potrivește, sau cunoști pe cineva asemănător, am fi recunoscători dacă ne-ai lăsa un mesaj privat pe facebook în care să ne descrii pe scurt intenția ta și poate să atașezi un material video cu tine distrugând un set de tobe.

Mulțumim pentru atenție,
Fluturi pe Asfalt


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*