Folk & Metal Fest, la prima editie in octombrie, la Bucuresti! Afla cine canta

„Rusidava Management” si „Fabrica Club” Bucuresti va invita sambata 4 octombrie la prima editie a „Folk & Metal Fest”.

Line-up-ul cuprinde trupele : DIRTY SHIRT (Seini), CRUADALACH (Praga), AN THEOS (Bucuresti), INVICTUS (Bucuresti) si STILL VISION (Bucuresti).

DIRTY SHIRT – proaspat castigatorii locului 2 al prestigiosului festival „Wacken Open Air”, promit un show special publicului bucurestean, in care metalul e scos in evidenta de elementele traditionale. Este al doilea show in Bucuresti pe anul acesta, dupa cel inregistrat in aceasta primavara la „Psychosounds Easter Fest II”.

CRUADALACH – prezinta un pagan metal made in Cehia, instrumentele si elementele traditionale scotand in evidenta traditiile slave. Trupa are la activ concerte la majoritatea festivalelor europene. Impreuna cu AN THEOS vor concerta in Romania si Cehia sub egida „Samhainfest”.

AN THEOS – pregateste un show epic-folk-metal, totodata avand si rolul de gazda a festivalului. Muzica si versurile imbina cultura dacica si traditiile romanesti, cu metalul de calitate. Anul acesta, printre concertele importante enumeram castigarea festivalului-concurs „Rock in Parc”, „Artmania Festival” si concerte in Roma, Budapesta sau Praga.

INVICTUS – nascuta din cenusa formatiei „Scarlet Moon”, propune un metal melodic, acesta fiind si primul concert din Bucuresti. Membrii trupei vor profita de experienta scenica pentru a prezenta un show la inaltime.

STILL VISION – este cea mai tanara trupa din cadrul festivalului, ce combina metalul cu diverse elemente traditionale. Show-ul lor va deschide seara de 4 octombrie.

Accesul in club se va face incepand cu ora 20.00, prima trupa intrand pe scena la 20.30.

Suport trupe : 20 RON.

Link eveniment


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*