For The Wicked anunta partea a doua a turneului „Trust Your Heart Tour”

370 vizualizări

Formatia clujeana FOR THE WICKED, recenta castigatoare a marelui premiu la Posada Rock 2015, a anuntat concertele din cadrul “Trust Your Heart Tour, Part 2”, incluzand festivaluri importante (Maximum Rock Festival, Fire in the Park) si deschideri la trupe importante din Romania (Dirty Shirt, Targ3t) si strainatate: Lostbone (Pol), When Reason Collapse (Fr).

FOR THE WICKED reprezinta clar una din cele mai bune aparitii pe scena metal din Romania. Primul lor EP “Trust Your Heart” a fost apreciat atat de public cat si de critica datorita compozitiilor catchy, riffurilor moderne si soundului professional. EP-ul a fost promovat cu concerte explozive in deschidere la Suicide Silence (US), Helia (Rsm), To Kill Achilles (Uk), Skies In Motion (Uk) si participari la festivaluri importante din tara (Barock,  Gbob/Artmania, Remember Rock, Posada). Calitatea showurilor a fost recompensata prin marele premiu la POSADA ROCK 2015 (1000 de euro) si premiul “Low5Bass” Studio (inregistrarea unui single) la Gbob.

FOR THE WICKED – TRUST YOUR HEART (EP, 2015)

EP-ul poate fi ascultat si descarcat gratuit pe pagina bandcamp a formatiei, cu sistemul „name your price”:
http://weareforthewicked.bandcamp.com/

Maximum Rock (9/10)
„O doza dubla de „sickness”, de compozitii de tipul „iti dau pan’ te saturi plus inca un pic” si care fac ca la final sa se lase cu explozii, cu circuite arse, amplificatoare fumegande, pereti daramati, lacuri de transpiratie si operatii cervicale.”
http://maximumrock.ro/recenzii/9838-for-the-wicked-trust-your-heart-ep.html

Metalfan (8/10)
„Deși par perfect spontane, compozițiile sunt atât de bine asamblate, încât, dacă n-ai ști că e vorba de un debut, ai putea să juri că cei cinci muzicieni au în spate ani buni de cântat împreună.”
http://www.metalfan.ro/albume/trust-your-heart-4529.html

Brushvox :
„un mix sănătos de energie explozivă, riffuri bine țintite, agresivitate cu rădăcini în death metal și ritmuri moderne, săltărețe cu iz hardcore”
http://brushvox.com/2015/07/for-the-wicked-trust-your-heart-ep-2015/

Moshpit  (3/5):
” Un material de debut inchegat, o carte de vizita perfecta pentru o trupa care clar porneste cu dreptul”
http://moshpit.ro/cronici-de-albume/cronica-de-album-for-the-wicked-trust-your-heart/

Primul single a fost lansat sub forma unui “lyric video” la piesa BETRAYED:

Pagina trupei: https://www.facebook.com/weareforthewicked

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*