Formația Taylor a finalizat înregistrările pentru primul material discografic

Taylor

Formația Taylor, condusă de Codruț Croitoru, a finalizat înregistrările pentru primul material discografic intitulat „Dincolo de măști”.
Chiar dacă până în acest moment formația nu a anunțat oficial numele celor 15 piese ce compun acest material,  se cunosc deja primele 3 dintre acestea, „Măști, „Dă-ți masca jos” și „Profetul„, prezentate deja publicului în varianta video.

După cum declară formația, „Dincolo de măști” este un disc născut în pandemie, dar al cărui mesaj este valabil în orice context și în orice situație.

Taylor va lansa întregul material într-un concert live programat pe data de 4 martie 2022. Amănunte în scurt timp.

Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.

Codruț Croitoru

Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești. Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B).

În anul 2020 Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor.

Componența Taylor:
Codrut Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producator (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Pasăarea Rock).
Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)
Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)
Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)
Alexia Stefan & Bianca Stefan – backing vocals (Hypnotic Sis)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*