Formațiile Twist of Fate și Lucky Thirteen vor cânta în deschiderea concertului Dirty Shirt la București

1.034 vizualizări

Formațiile Twist of Fate (București) și Lucky Thirteen (Brașov) vor cânta în deschiderea concertului Dirty Shirt la București. Eveniment va avea loc la Club Quantic în data de 27 octombrie 2018.

Biletele pot fi achizitionate de la www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:
  35 lei – bilet Presale (primele 100)
  40 lei – Normal Ticket
  50 lei – bilet Acces în ziua evenimentului


Twist Of Fate este o trupă de Metalcore/Melodeath care și-a început activitatea la sfârșitul anului 2016 în București și cu un debut pe scena locală în primăvara lui 2017. Trupa  s-a remarcat pe scena metal națională într-un timp relativ scurt prin participarea la concerte alături de trupe precum Crize, Breathelast, For The Wicked, E-an-na. În prezent, formația lucrează la un EP..

Componența actuală:
Abi – chitară
Cosmin – chitară
Bodo – chitară
Alin – bass
Moro – tobe
Shov – voce

***

Unindu-și pasiunea pentru muzică și pentru crearea acesteia, Lucky Thirteen este o trupă de progressive rock/metal care inspiră dedicare și expiră emoție.

Din dorința de a se exprima prin sunet, trupa a fost formată în anul 2015 la Palatul Copiiilor din Brașov de către toboșarul Theodor Moldovan și basistul Alexandru Berbecariu, urmați fiind de solistul Andrei Voiculaș, iar mai apoi de către chitariștii Michael Gross și Alexandru Boieș. În timp au apărut diferențe în plan artistic cât şi în cadrul perspectivelor de viitor. Componența trupei a avut parte de modificari, membrii dorindu-și mereu progresul. Astfel, Lucky Thirteen l-a întâmpinat cu brațele încărcate de instrumente și cu idei promițătoare pe solistul Cristian Medrea, trupa ajungând într-o formulă finală ce oferă un spirit tânăr însă cu o maturitate necesară ce promite in permanență succesul.

Prietenia lor s-a născut prin ore nenumărate petrecute în sala de repetiții si studio prin împărtășirea si unificarea ideilor. Astfel, s-a format o legătură unică, cauzată de un lucru care îi aduce mereu împreună: muzica. Problemele, visele, gândurile lor au devenit note, versuri și melodii răscolitoare. Trecând de la ritmuri liniștitoare și versuri întunecate, difuze la frecvențe puternice și versuri intense, impetuoase, trupa adoptă diferse stiluri precum progressive rock, progressive metal, post-rock, raggae, blues, atmospheric. Sunt inspirați de mari nume precum Pink Floyd, Opeth, Led Zeppelin sau Porcupine Tree, vibrațiile acestora provocând membrii trupei să îsi răscoale emoțiile, să trăiască profund prin versuri ce reflectă realitatea văzută într-un mod captivant.

Împărtășindu-și muzica prin numeroase județe din țară la festivaluri și concursuri, grupul a avut ocazia de a împărți scena cu nume importante ale scenei autohtone precum : Kempes, Bucovina, Between Colors, White Walls, E-an-na, An Theos, Hteththemeth, Șuie Paparude, C.A.S.H, Carla’s Dreams, Conexiuni sau Cargo.

La începutul lunii noiembrie (2017), trupa a lansat EP-ul de debut intitulat „Standing In The Shadows” care conține 6 piese ce ne poartă prin stări firești amplificate.

În prezent trupa descoperă noi sunete din care construiește compoziții ce promit un viitor album cu o nuanță aparte, Lucky Thirteen fiind un exemplu de originalitate.

Precum ne spune un vers al trupei Pink Floyd, “All you touch and all you see is all your life will ever be”, băieții din Lucky Thirteen sunt de părere că la finalul zilei, tot ceea ce contează este ceea ce am realizat și emoția pe care le-am transmis-o celorlalți prin ceea ce am făcut. Prin muzica lor, membrii vor ca oamenii, mai presus de tot, să-și dea frâu liber simțurilor, să fie onești cu ei înșiși, să se dedice cu adevărat pentru ceea ce îi face sa dorească să trăiască fiecare moment.

Componență actuală:
Cristian Medrea – voce/instrumente de suflat
Michael Gross – chitară ritmică/clape
Alexandru Boieș – chitară solo
Alexandru Berbecariu – bass/backing vocals/growl vocals
Theodor Moldovan – tobe

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*