Ghost – instrumentiștii l-au dat în judecată pe solistul formației, Papa Emeritus al III-lea

Potrivit website-ului suedez Corren, solistul GHOST (foto), Papa Emeritus al III-lea, (numele real fiind Tobias Forge) a fost dat în judecată de către colegii săi de trupă.

Cei cinci instrumentiști, numiți „Nameless Ghouls” au înaintat prezentul proces deoarece ei consideră că solistul nu a împărțit echitabil veniturile din turnee și vânzările de albume. Potrivit acestora, Tobias Forge a colectat fondurile respective, inclusiv cele venite din vânzările de merchandise, printr-o companie proprie și nu a prezentat până acum niciun raport financiar colegilor săi, pretinzând că nu a existat niciun profit.

Mai mult decât atât, cei cinci instrumentiști au declarat că nu au mai primit nicio compensație din anul 2012, iar anul trecut, au refuzat două propuneri de contract din partea lui Forge, care erau mai mult „niște înțelegeri sclavagiste”. Tot aceștia cer solistului penalități de 200000 SEK (aproximativ 22000 de dolari).

Tobias Forge a oferit o singură și simplă declarație: „Nu comentez nimic deoarece este un proces legal pe rol. În curând voi oferi mai multe detalii prin avocatul meu”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*